начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Нотариус-мошенник

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Нотариус-мошенник

Мнениеот Анна » 27 Сеп 2004, 11:43

Възмутена съм от непрофесионалното отношение от страна на нотариус.Някой може ли да ми каже,къде бих могла да напиша жалба по случая и да се назначи проверка.Имам основателни причини за това!Благодаря!
Анна

Re: Нотариус-мошенник

Мнениеот гала » 27 Сеп 2004, 11:50

Колега ,
може да подадете сигнал , разгледайте страницата на Нотариалната камара и ще намерите къде да подадете сигнал .
адреса : http://www.notary-chamber.org/
Успех.
гала

Мнениеот ДЕСИСЛАВА ПЕТКОВА » 27 Сеп 2004, 11:59

ЖАЛБАТА се подава до НОТАРИАЛНАТА КАМАРА в БЪЛГАРИЯ.Посетете СЪЮЗА НА ЮРИСТИТЕ.
ДЕСИСЛАВА ПЕТКОВА

Мнениеот Bom » 30 Сеп 2004, 19:23

Kakuv e slu4aiat bez imena razbiara se
Bom

Мнениеот shveda » 30 Сеп 2004, 19:57

Едва ли ще излезе нещо. За съжаление във всеки град си има по един-двама такива, но си изплитат кошницата добре и им се разминава. Наложителна е промяна в някой закони.
shveda
Потребител

Назад към Общи дискусии