начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

IncrediMail

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

IncrediMail

Мнениеот shveda » 02 Окт 2004, 12:09

Помощ, някой работи ли с нея? Как да се регистрирам и да я накарам да работи, т.е. да мога да изпращам писма?
shveda
Потребител

Re: IncrediMail

Мнениеот Blg » 02 Окт 2004, 14:27

Аз също я ползвам, но не мога да изпращам писма.Доколкото разбрах от приятели трябва да се настрои, както напр. Outlook!! сега работя с Outlook-a.
Blg

Мнениеот donna » 04 Окт 2004, 19:25

и аз правя някакви опити но нищо не се получава ,някой изпращал ли е писма
donna
Старши потребител

Мнениеот Begemot » 04 Окт 2004, 20:22

Програмката си работи чудесно, но.... Винаги има НО :)
Като първо условие е да се знае дали пощата дето ще я ползвате през IncrediMail поддържа POP3. Доколкото ще се ползва в България хубаво е въпросната поддръжка да е безплатна. Българина не обича да му е евтино, а да му е безплатно ;)
Второ - трябва да се научат в подробности настройките на въпросната поща - входящ и изходящ сървър с всичките им атрибути и цифрови адреси.
Там има доста тънкости, тъй че тормоз на поддръжката докато не ви обяснят всичко в детайли или някой луднал системен администратор не дойде да ви оправи настройките.
И едно последно предупреждение - всичките хубавини дето ги предоставя IncrediMail пукната пара не чинят ако човека дето ще чете писмото го чете през интернет или пък е задал на мейл клиента си (т.е. програмката дето му точи пощата) да скрива оригиналния html код на писмото и да го показва като plain text. Т.е. - не прекалявайте с шаренките нещица, че в крайна сметка мейла може и да не се чете!
Begemot

Мнениеот shveda » 04 Окт 2004, 21:58

Благодаря, принудително доведох техник, който ми я настрои, сега вече работи, за техника не знам.
shveda
Потребител

Назад към Общи дискусии