начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Къде е Донна ??? На море ли е ?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Къде е Донна ??? На море ли е ?

Мнениеот Младежа » 11 Авг 2005, 13:55

Разчитам много на мнението и,,,затова питам......някой някъде да я е срещал скоро....???
Младежа

Мнениеот неин човек » 11 Авг 2005, 16:28

Тук си е - никъде не е отишла - където си е до сега и понастоящем е тук - в Свищов
неин човек

Мнениеот Донна3 » 11 Авг 2005, 16:32

КАжи бе пич, тук съм
Донна3

Мнениеот младежа » 11 Авг 2005, 16:58

абе много станахте, аз търся тази от свищов !!!!!!!
младежа

Мнениеот данна2 » 11 Авг 2005, 22:04

Здрасти в ТУТРАКАН съм .......нали ми е родно място .... на гости съм в неделя се завръщам в Свищов .
В момента пиша от зала ....тук няма безжичен нет нося си компютър ама ...,а в залата влизам, ако има свободни места.

аднна2/donna
данна2

донна2

Мнениеот donna » 11 Авг 2005, 22:09

Здрасти в ТУТРАКАН съм .......нали ми е родно място .... на гости съм в неделя се завръщам в Свищов .
В момента пиша от зала ....тук няма безжичен нет нося си компютър ама ...,а в залата влизам, ако има свободни места.

дoнна2/donna
donna
Старши потребител

Мнениеот Донна3 » 12 Авг 2005, 09:04

Abe kakva e taja kadeto mi krade nick. Az sam istinskata Donna
Донна3

Мнениеот Младежа » 12 Авг 2005, 16:28

Моля те за компетентна помощ , пуснах два въпроса / имотни казуси/ 1. за поправка нот.акт за обст.проверка и 2.....за продажба по време на изп. процес. Много разчитам на теб .....дано няма комари в Свищов:)))
Младежа

Мнениеот младежа » 17 Авг 2005, 13:52

ВЪРНА ЛИ СЕ В свищов ?
младежа

Мнениеот Гост » 26 Авг 2005, 23:28

leleeee
ne si dobre ne6to
Гост

Мнениеот донна2 » 27 Авг 2005, 08:57

Върнах се прегледах темата , кокто виждам енигма ти е отговорил .
донна2

Назад към Общи дискусии