начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Узаконяване на нива

Казуси за недвижими имоти

Узаконяване на нива

Мнениеот misiii » 17 Авг 2012, 14:40

Баща ми от един месец се е сетил за някаква нива, която е принадлежала на неговият баща, но никъде не фигурира и никой няма документ за собственост. На мен ми се струва невъзможно да се направи каквото и да е за да се узакони, но реших да попитам дали има някакви начини за това. Някой посъветвал баща ми, че ако вземе 3 ма свидетели има начин да се докаже, че е тяхно. Дядо ми и баба ми са починали отдавна, наследници са само баща ми и брат му. Дълги години те си обработваха нивата, но сега/ повече от 20 години/ е празна и пуста. Ако случайно има някъде документ за нея, къде мога да го намеря и кой трябва да го търси? Мога ли аз да отида и да ми се предостави информация за имоти, които не знам на дядо ми?

Благодаря!
misiii
Младши потребител

Re: Узаконяване на нива

Мнениеот julyanvonemona » 18 Авг 2012, 07:51

Не съм много убеден, но мисля че след изтичането на всички сракаве за възстановяване на земите по ЗСПЗЗ, обстоятелствена проверка (тримата свидетели) не е възможна!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Имотни казуси