![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Ало, Любимец 13 искаш ли да ти уредя някое момиченце, щото те виждам че много си закъсал и си адски неудовлетворен, което ти избива във форумите?
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
|
|
kris_maturata написа:
Дали ще кажа Административен съд - Пловдив или Районен Адм. съд - Пловдив е толкова еднакво, колкото да кажа врата и порта
fixxxer написа:Последният пост на Криси-Мадуркатае от 2 и 11 сутринта, когато той за пореден път си го направи сам, след поредното четене на АПК, така както дявола чете евнагелието - привиждат му се районни административни съдилища, унищожаемост, която е по-силна от нищожността /след като се е консултирал с бай Кино по това време/ и т.н.
Ало, Любимец 13 искаш ли да ти уредя някое момиченце, щото те виждам че много си закъсал и си адски неудовлетворен, което ти избива във форумите?
kris_maturata написа:Sarkis_999, нека да не слагаме тигана, преди да сме хванали рибата от морето.
А иначе Районния административен съд ги разглежда исковете. До 5000 лв иск е с последна инстанция Окръжния съд, а над 5000 лв. ВАС.
Тука малко и ти се изсили....kolman написа:ВАС НИКОГА НЕ ОТМЕНЯ НОРМАТИВЕН АКТ КАТО НЕЗАКОНОСЪОБРАЗЕН ПОНЕЖЕ Е УНИЩОЖАЕМ. ВАС ВИНАГИ ПРОГЛАСЯВА НИЩОЖНОСТ НА НОРМАТИВЕН АКТ.
Чл. 194. Съдебното решение, с което се обявява нищожност или се отменя подзаконовият нормативен акт ...
kolman написа: ВАС НИКОГА НЕ ОТМЕНЯ НОРМАТИВЕН АКТ КАТО НЕЗАКОНОСЪОБРАЗЕН ПОНЕЖЕ Е УНИЩОЖАЕМ. ВАС ВИНАГИ ПРОГЛАСЯВА НИЩОЖНОСТ НА НОРМАТИВЕН АКТ. ПРОЧЕТИ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ ГОСПОЖАТА С КОЯТО СЕ ГАВРИШ ТУК.
ЗА ЛЕКЦИЯ ЗА РАЙОНЕН АДМИНИСТРАТИВЕН СЪД ПЛАЩАМ МНОГО, ЩОТО ТАКЪВ НЯМА.
d_eneva написа:На мен обаче не ми стана ясно. Казусите за всички студенти ли се отменят или не? Питам, защото съм студентка 3-ти курс, а ние чсе още решаваме казуси и никой нищо не ни е казал.
Благодаря Ви предватително.
kolman написа:когато ми намериш районния административен съд и лекото основание за нищожност
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта