Това обучение по Право във ВТУ е абсолютно незаконно!
Като прочетох обявата в линка, който сте дали, направо лошо ми стана - може ли вече до такава пък степен да се гаврят с юридическото образование в българия и относно това как се придобива то???
Това, което правят ВТУ е срамно и позорно! Лепят позорно петно и върху завършилите там Правот с подобни "конкурсчета"!
- Дата и час: 01 Фев 2025, 15:52 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
:?
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
За какво става въпрос...?
Нека някой добросъвестен да сподели!!!
Как така, ами тия дето учат там, какво да правят...
Нека някой добросъвестен да сподели!!!
Как така, ами тия дето учат там, какво да правят...
- mushushu
- Младши потребител
Така се получи, защото исках да получа информация ,а не да чета нападки. Информация мога да получа и от другаде и за това не исках да превърна темата в място за обеснения кой университет или обучение е по-нелегално. При положение, че съм държала почти половината изпити които се държат за право в ВТУ, защо трябва да кандидатсвам отново и да уча още 6 години. На мен ми се стува нормално да бъдат признати, при пположение , че са със същия хорариум и при преподаватели в СУ, ВТУ и ЮЗ.
- milqna
- Младши потребител
напълно те подкрапям и смятам че хора, които не разбират за какво става въпрос е по-добре да не изказват мнение, което нито е компетентно, нито уместно. Аз знам за кое точно обучение става въпрос , но при положение че виждам какво ще стане е по- добре да не търсиш съвети относно този въпрос тук Освен това смятам че щом съществува като алтернатива не са тези хората които могат да дават определение кое точно образование е легално и кое не е! За това си има съответните институции...Въпросът е обаче че не е правилно,хора които молят за съвет във форума да бъдат нападани по този начин, при положение че се смята , че тук хората са образовани и поне малко възпитани!!!!!
- vapros4e
- Младши потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
|
|