- Дата и час: 01 Фев 2025, 15:42 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Боян Баламезов
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
17 мнения
• Страница 1 от 1
Боян Баламезов
Прочетох в друга тема във форума, че Боян Баламезов бил починал. Това ме изненада и натъжи много. Той беше едва на 60 години. Знае ли някой от какво е починал? Той беше изключително колоритен образ, но аз не съм го виждала през последните 10-тина години. Боледуваше ли, беше ли се променил към края?
- hurby2
- Нов потребител
Re: Боян Баламезов
poslednata mi sre6ta s nego be predi tri godini - ne sym 4uval da boleduva i ne mi izglejda6e da e zle be6e si s koleloto i izglejda6e to4no kakto pyrviq pyt kogato go vidqh - iskreno se nadqvam informaciqta tuk da ne e vqrna
- krasko666
- Младши потребител
Бог да го прости!
Беше ми преподавател и макар, че беше странен ,но много умен човек , се възхищавах много!
Той бе пример какви ценности трябва да възпитаме у себе си!
ПОКЛОН!
Беше ми преподавател и макар, че беше странен ,но много умен човек , се възхищавах много!
Той бе пример какви ценности трябва да възпитаме у себе си!
ПОКЛОН!
- nioto
- Младши потребител
Ако наистина е починал-поклон пред светлата му памет!
Той беше образец за преподавател! Всеки който му е преподавал знае за какво говоря! Много е загубил Университета!Жалко...
Той беше образец за преподавател! Всеки който му е преподавал знае за какво говоря! Много е загубил Университета!Жалко...
- herostat
- Потребител
Аз споменах че е починал и наистина е вярно.Последният път го видях преди 2-3 месеца.Беше болен и ходеше с бастун.Не знам от какво точно е боледувал.
Бог да го прости беше изключителна личност!
Бог да го прости беше изключителна личност!
- milenaaa
- Потребител
Лека му пръст ! Беше добър човек и чудесен преподавател ! Никога няма да забравя купоните в малкия апартамент на Баламезов близо до Попа.
- airmen
- Потребител
Много интересен човек беше наистина. Всяко лято е работил на Каваците като спасител.
Всички ще го помним с добро.
Всички ще го помним с добро.
- pinkopanter
- Потребител
bibi2802 написа:абе вие добре ли сте бе хора.Преди два месеца имах лекции при него
Сигурни ли сте, че точно преди два месеца, а не например 2 месеца и половина ?
-
gudio - Активен потребител
Само искам да попитам: истина ли е твърдението, че е починал и от къде е информацията? Искрено се надявам, че това не е вярно.
-
ianeva - Потребител
"Бай" Боян Баламезов... казвал съм го и друг път в други теми... човек, който да те накара от първи курс да се почувстваш ЮРИСТ и да ти придаде самочувствието (и ОТГОВОРНОСТТА да се правиш ) на юрист... Голям човек, .. в случая нямам предвид тавана му... с камината .. вярно, "открадваше" по някоя колежка но никога не им е "мътил главите" беше много коректен, дори като "сваляч" Знаем за несполучливия му брак с печално известната софийска нотариус-ка, запазила същото фамилно име след развода и починала преди него... Аз го имах за приятел, ама хора като него приятели толкова много имат, че тук (във форума) преди време научих, че е починал... Сигурно и другите му (повечето) приятели така са разбрали... Поддържах доста време връзки с него... За последно се видях , т.е. пихме заедно през 1997 г. (е, ... не ме корете, познавам го от 1987 г.!) Забележете - даже съпругата ми запознах с него и тя го ... предсатвете си !, харесваше... Голям човек, а и, по мои собствени наблюдения - голям юрист...
-
Значи, ще продължа, защото ме развълнува темата... Дай Боже повече такива преподаватели на всички бъдещи юристи ! Ние, (дайте си сметка) тук бистрим комерсиалната страна на въпроса - колко адвокати, много ли са, малко ли са... колко взимат съдиите, колко прокурорите... а давате ли си смитка с какво се занимаваше цял живот бай Боян Баламезов ? С конституционно право, с обща теория на правото... нищо комерсиално... този човек не знаеше как "обстоятелствена проверка" д анаправи, та му правих аз една преди 14 години, а той бившата си съпруга не искаше да "безпокои" с това.. НО - АЗ ПРИЗНАВАМ И ЗАЯВЯВАМ - ако не беше бай Боян Баламезов, от мен дали юрист, после адвокат и накрая ( знаете) щеше да стане ... НЕ СЪМ СИГУРЕН изобщо !!!
-
17 мнения
• Страница 1 от 1
|
|