- Дата и час: 08 Фев 2025, 11:11 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Еех, лято, лято!!!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Еех, лято, лято!!!
Колеги, няма ли вече да почивате Нека да поговорим за ваканции, море, а защо не и планина? Къде ще почивате това лято?
- kurra
- Нов потребител
Аз също съм за формулата 5+10 на колегата, но с тази разлика, че 10-те дни са за море.
Иначе без да влизам в излишни спорове в Родопите има далеч по-приятни и интересни места от Нареченски бани.Примерно изброяване: Велинград, Юндола, Девин, Цигов Чарк, яз. Доспат, Беглика и др.
Иначе без да влизам в излишни спорове в Родопите има далеч по-приятни и интересни места от Нареченски бани.Примерно изброяване: Велинград, Юндола, Девин, Цигов Чарк, яз. Доспат, Беглика и др.
Последна промяна georgi07 на 29 Юни 2007, 15:57, променена общо 1 път
- georgi07
- Потребител
СО-ЗО-ПОЛ !!!!!!!!!!!
КА-ВА-ЦИ-ТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
УРА - УРА!!!!!!! ХАЙДЕ НА СЪРФА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДАНО ДА СПЕЧЕЛЯ ПОВЕЧЕ ТА ДА СИ КУПЯ И МАЛКА ЛОДКА!!!!!!
Е, може и яхтичка! Малка !
Ще почивам един месец. Кеф. Удрям ключа и беж.
Пожелавам на всички готина ваканция!!!!!!!!!!
С мнооооооооооооооооооого бира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КА-ВА-ЦИ-ТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!
УРА - УРА!!!!!!! ХАЙДЕ НА СЪРФА!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ДАНО ДА СПЕЧЕЛЯ ПОВЕЧЕ ТА ДА СИ КУПЯ И МАЛКА ЛОДКА!!!!!!
Е, може и яхтичка! Малка !
Ще почивам един месец. Кеф. Удрям ключа и беж.
Пожелавам на всички готина ваканция!!!!!!!!!!
- genius75
- Потребител
genius75 написа:Пожелавам на всички готина ваканция!!!!!!!!!!
Благодарности !!!
Аз се ориентирах към Китен, но към края на месеца.
Clavdivs., къде си тук нещо за бира се говори
Наздраве!
-
atanaspetrovmeister - Потребител
genius75 написа:Насе, аре баце! И ний да станем от клуба на бираджиите!!!!!!!
Аре де, само башпредседателят Clavdivs. да каже каква ще ни е клубната вноска- така де, като за младши бираджии!
-
atanaspetrovmeister написа:Аре де, само башпредседателят Clavdivs. да каже каква ще ни е клубната вноска- така де, като за младши бираджии!
Ето така се напредва в клубната кариера... Браво ! Далече ще стигне туй момче...
А вноската е ясна .
Но имайте предвид, че често хората ме питат дали шкембенцето ми е от бира.... Отговорът ме е: "Не - ЗА бира е."
- Clavdivs.
- Потребител
- sarbijanac
- Активен потребител
Clavdivs. написа:Ето така се напредва в клубната кариера... Браво ! Далече ще стигне туй момче...
Златна ти уста!
Така и не съм разбрал къде, аджеба унищожаваш толко'з бира!
-
ами аз съм си на море така....че .май и ще си остана тук. и няма да почивам. работа и пак работа.е от време на време може и да я забравим за малко.
- r_n
- Нов потребител
r_n написа:ами аз съм си на море така....че .май и ще си остана тук. и няма да почивам. работа и пак работа.е от време на време може и да я забравим за малко.
И аз го гледам през прозореца морето най-редовно. На планина ми се ходи, ама май няма да остане ред.
Ех, как обичам в гората и по баирите .....
- fenix_f
- Потребител
И аз го гледам през прозореца морето най-редовно. На планина ми се ходи, ама май няма да остане ред.
Ех, как обичам в гората и по баирите .....[/quote]
не само ти си го гледаш през терасата. Д знаеш при мен каква гледка се открива?Но и това лято май няма няма да се топна в него
Ех, как обичам в гората и по баирите .....[/quote]
не само ти си го гледаш през терасата. Д знаеш при мен каква гледка се открива?Но и това лято май няма няма да се топна в него
- r_n
- Нов потребител
genius75 написа:Насе, аре баце! И ний да станем от клуба на бираджиите!!!!!!!
genius75, ти баце, да не излезеш някой агент под прикритие ? Какво виждат очите ми:
genius75 написа:Пуснато на: Вто Юли 03, 2007 1:39 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Все не мога да се начудя на нас - юристите. Започваме добре, хубава дискусия, а накрая винаги ни избива на скандал. Честно казано нямам намерение да се вписвам в групичката на бираджиите.
Аре сега, обещай по една бира и ще го отдадем на развитие в мисленето ти, което от своя страна си е похвално и е добър повод за... по една!
-
Колеги, искам да Ви кажа, че на юг от Созопол водата е страхотна. Посрещнах ЮЛИ там, невероятно е преди да са дошли навалицата отпускари.
- razli4na
- Активен потребител
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
|
|