начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Полезна информация за младите колеги, които си търсят работа

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Полезна информация за младите колеги, които си търсят работа

Мнениеот civilista » 11 Юли 2007, 00:02

Колеги, в страницата jobs.lex.bg няколко пъти досега се е появявала обява за юрист от работодателя SM group. Считам, за необходимо да ви уведомя, че стилът на тази фирма е да наема своите служители на изпитатетел срок с уговорка да им плаща не в края на месеца, а в края на следващия, когато обаче биват освободени като неподходящи, без да им платят. :evil: :twisted:
civilista
Младши потребител

Мнениеот sarbijanac » 11 Юли 2007, 00:18

Интересно съобщение.не,че ще кандидатствувам там,ама дай по конкретна информация ,да разберем и ние за какво иде на въпрос
sarbijanac
Активен потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 11 Юли 2007, 07:56

:cry: Първо да благодаря на колегата civilista! И веднага след това да попитам не е ли чел как се защитават права в ученото още във втрори курс CIVIL LAW?! :wink:
Наистина съвсем добронамерено още веднъж благодаря!

Изображение
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Мнениеот civilista » 11 Юли 2007, 10:55

Конкретно инфо - не плащат.
За защитата - аз ги осъдих имам си изпълнителен лист и образувано изпълнително дело, но се оказа, че цялото имущество на дружеството, заедно с имуществото на всички други фирми на управителката Симеонка Моллова е запорирано от комисията "Кушлев" и "ще си чакам реда" до куково лято.
Смятам, че при това положение е по-добре да не се постъпва там, нали.
civilista
Младши потребител

Мнениеот atanaspetrovmeister » 11 Юли 2007, 11:27

civilista написа:Конкретно инфо - не плащат.
За защитата - аз ги осъдих имам си изпълнителен лист и образувано изпълнително дело, но се оказа, че цялото имущество на дружеството, заедно с имуществото на всички други фирми на управителката Симеонка Моллова е запорирано от комисията "Кушлев" и "ще си чакам реда" до куково лято.
Смятам, че при това положение е по-добре да не се постъпва там, нали.

:wink: Това е съвсем друго! Моите адмирации! При това положение смятам, че "честта на юриста" е защитена! Хрумна ми идея-

:wink: ДО ПО-УМНИТЕ ГЛАВИ :wink:
Възможно ли е да се публикува списък с подобни фирми, тип "тарикати на дребно" и да послужи като предупреждение. Че то намират се и по-нервни и иди обяснявай за изп. листове и т.н. :lol: !

Изображение
Аватар
atanaspetrovmeister
Потребител

Назад към Общи дискусии