начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Примерен договор

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Примерен договор

Мнениеот antri » 15 Юли 2008, 11:37

Пак аз.. Вече шест часа се мъча да открия НЯКАКЪВ, какъвто и да е договор за прехвърляне на търговско предприятие от ЕТ на ЕООД.. няма и сламчица дори :( Може ли някой да ми помогне - или с примерен договор, или да ми каже поне какво задължително трябва да съдържа, за да си го напиша сама.. За първи път правя това, а ме оставиха всичко сама да подготвя.
Успешен ден на всички!
antri
Потребител

Мнениеот chosen_23 » 15 Юли 2008, 11:42

chosen_23
Младши потребител

Мнениеот vili_spasova » 15 Юли 2008, 11:49

Вижте си лични :lol:

Ако ползвате Апис, вижте процедурата по чл. 15 ТЗ супер е!
Ако я нямате пратете ми на личини мейл - ще ви пратя процедурата и сламки по ЗТР!
и УСПЕХ !
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот antri » 15 Юли 2008, 12:04

Лелеее... направо си отдъхнах... Сърдечно благодаря :)) Дано не изнаглявам - Договор за продажба се прави, дори ЕТ - то да е същото като едноличния на ЕООД, така ли? Фиктивна цена и трябва да пиша тогава?
antri
Потребител

Мнениеот antri » 16 Юли 2008, 09:33

Не съм, въпреки че и за такъв се опитват да ме използват :lol: Просто новак, на който не всичко му е ясно:) Сигурна съм, че и Вие сте минали по този път, и не мисля, че е срамно да поискам помощ от по-уверени колеги.
Успешен ден!
antri
Потребител

Назад към Търговско право