начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

аман от ТР

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

аман от ТР

Мнениеот titchen » 01 Авг 2008, 13:51

в момента, в който сметна, че съм видяла всичко на което лелите в Търговския регистър са способно, и те неизвестно как успяват да ме изненадат отново. При подадени документи за 2 пререгистрации не виждам сканирани дружествените договори.
Ето защо ви питам, Колеги, дали да отида и да удуша въпросната леля, която на всичкото отгоре май излиза и в отпуск, или просто съм пропуснала новината, че на сайта вече се виждат само сканираните формуляри + УАС?
Прекалено бясна съм в момента :evil: , за да ровя из форума за информация.
Благодаря предварително за отговорите! И прехвърлям на ум епитети, които ще отправя към тази достолепна матрона!
titchen
Нов потребител

Мнениеот titchen » 01 Авг 2008, 13:56

Всъщност току що видях, че има и други пререг., на които не се виждат сканирани дружествените договори, което прави питането ми излишно. Някой модератор може направо да изтрие темата
titchen
Нов потребител

Мнениеот inspectora » 05 Авг 2008, 11:09

А погледнахте ли в "обявени актове" ? Мисля, че вече "там ги сканират" ...
inspectora
Активен потребител

Мнениеот p_n_n » 05 Авг 2008, 11:44

ykovachev написа:защо, тази информация може да е полезна и на други :wink:

... както например на мен... :D

Благодаря Ви колеги!
p_n_n
Потребител

Мнениеот narina » 05 Авг 2008, 12:39

Да попитам, междудругото....
Някой има ли информация за колко време излиза пререгистрация сега - за Пловдив става дума?!?
Документите ги подадох на 14.07 и от тогава "ни дума, ни вопъл, ни стон..." :?
Аватар
narina
Потребител

Мнениеот michoni » 05 Авг 2008, 15:57

Видях, че днес вписваха още от 28 юни...... Няма да ви огрее скоро, за съжаление :?
michoni
Потребител

Мнениеот narina » 05 Авг 2008, 16:31

Благодаря... все пак :mrgreen: . Тези са големи "бързаци"!
Аватар
narina
Потребител

Мнениеот titchen » 06 Авг 2008, 11:10

inspectora написа:А погледнахте ли в "обявени актове" ? Мисля, че вече "там ги сканират" ...

не може да бъдат в "обявени актове" по простата причина, че до момента, в който излезе пререгистрацията такива не съществуват. и както вече казах, явно това е нововъведение за всички, които подават заявление за пререгистрация - в документи се виждат само заявленията, а обявените актове ги сканират и крият. да видим какво още ще сътворят тези велики умове на нашата нация!
titchen
Нов потребител

Назад към Търговско право