Здравейте,
незнам дали това е точният раздел, но имам следното питане, на което се надявам някой да може да ми отговори. На скоро със семейството ми отворихме малък частен хотел. След като го популяризирахме малко в интернет започнах да получавам и-мейли от туристически агенции за съвместна работа с тях. Всичките те искат да им подготвя договор за работа с ТО/ТА (тур оператор и туристическа агенция). Тъй като досега не съм се занимавала с подобна дейност аз нямам такива подготвени договори. Може ли някой да ме посъветва от къде мога да намеря примерен такъв договор, тъй като, туристическите агенции не желаят да предоставят техни примерни договори. Също ме интересува има ли разлика между договора с ТА и ТО. Благодаря предварително на всички отзовали се.
- Дата и час: 26 Фев 2025, 00:43 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Договор за работа с тур оператор
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
6 мнения
• Страница 1 от 1
Простете невежеството ми, но не можах да разбера: този, който Ви помогне с договорите, ще може ли да ползва услугите, които предлага хотела безплатно и разбира се - в удобно за него време? Разбира се, също така - срока на ползване ще бъде обвързан със срока на договора за съставянето, на който Вие искате помощ. Естестествено и броя напосещенията не трябва да бъде ограничаван!
В случай, че гарантирате горното - може и да се замисля...
В случай, че гарантирате горното - може и да се замисля...
- ch3oh
- Активен потребител
Абе хора, ние на един и същи език ли говорим или вие вече по навик си се отбранявате:) Колко е сложно да се каже следното нещо:
Има ли примерен договор?- НЕ, Няма/ Да, Има
Кой може да ми помогне?-Всеки един адвокат/ Адвокат практикуващ еди кое си право.
И тогава вече да отида при адвоката към който сте ме насочили и той да ми съдейства. Някъде да съм написала изпратете ми договора на лично съобщение, че толкова сте се заяли. Не се притеснявайте ще си платя тия 20, 30, 50 лв,колкото там са.
Има ли примерен договор?- НЕ, Няма/ Да, Има
Кой може да ми помогне?-Всеки един адвокат/ Адвокат практикуващ еди кое си право.
И тогава вече да отида при адвоката към който сте ме насочили и той да ми съдейства. Някъде да съм написала изпратете ми договора на лично съобщение, че толкова сте се заяли. Не се притеснявайте ще си платя тия 20, 30, 50 лв,колкото там са.
- someonelse
- Нов потребител
Е, чак пък да се отбраняваме...
1.Сама казвате, че "туристическите агенции не желаят да предоставят техни примерни договори."
2.Сама казвате, че "ще си платя тия 20, 30, 50 лв,колкото там са".
Съберете 1+2...и проблемът Ви ще бъде решен!
1.Сама казвате, че "туристическите агенции не желаят да предоставят техни примерни договори."
2.Сама казвате, че "ще си платя тия 20, 30, 50 лв,колкото там са".
Съберете 1+2...и проблемът Ви ще бъде решен!
- ch3oh
- Активен потребител
Re: Договор за работа с тур оператор
someonelse написа:
Здравейте,
..... Всичките те искат да им подготвя договор за работа с ТО/ТА (тур оператор и туристическа агенция)....
Не бива да се притеснявате, но във Вашия случай отговорите, които получавате звучат несериозно (нямам предвид колегите). Това е индиция за липса на интерес от туроператорите към Вас, като към техен партньор. Заслужава си да се замислите.
Моето мнение е да ги пропуснете и да търсите друг, по-сериозен партньор. Нали преследвате един и съща цел - да извлечете печалба от оборотите си?
УСПЕХ!
-
Melly - Старши потребител
Благодаря на Melly за единственият отговор, които все пак ми даде някакви насоки. На господина с "умните" според него изказвания, мога да му кажа да не се чувства обиден, че съм подценила нечии знания, тъй като те очевидно не са неговите, на който осезаемо се усеща липсата. Да осигуря почивка за сираци е добра идея, но как си мислите че бих възложила на човек с подобни мнения важно нещо като изготвяне на договор. Дължа ли нещо за идеята за почивката за сираците?
- someonelse
- Нов потребител
6 мнения
• Страница 1 от 1
|
|