начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Управител на ЕООД. Какво да гледам?

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Управител на ЕООД. Какво да гледам?

Мнениеот bigmastiq » 08 Сеп 2008, 19:49

Здравейте,
нов съм във форума, защото не съм юрист, а ми трябва малко специфичен съвет. Управителя на компанията в която работя ще напуска и ми предлагат неговото място. Има ли нещо специфично, което трябва да проверя, така че да съм сигурен, че всичко е точно и няма да стана изкупителна жертва с подписа си?
Мерси предварително за съветите. Ако трябва допълнително инфо, питайте:)
bigmastiq
Нов потребител

Мнениеот REVOLUTION » 08 Сеп 2008, 20:01

Относно ника Ви , какво означава?……….. :lol: :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот bigmastiq » 08 Сеп 2008, 20:12

Нещо като "голямото зло куче" :lol:
bigmastiq
Нов потребител

Мнениеот REVOLUTION » 08 Сеп 2008, 20:17

Хихихихихихиххихихи , поздравявам Ви , чудесно чувство за хумор.Но честно казано въпроса Ви е доста неопределен и едва ли може някой да Ви отговори , най-препоръчително е да направите една консултация с адвокат.А иначе поне споделете , какво работите , на ТД , нов ТД ли ви предлагат , има ли срок за изпитване в новия договор и т.н и т.н , виждате , че подробности има много , а дяволът е в подробностите!А и този род консултации не са скъпи , така , че няма от какво да се притеснявате. :D :lol:
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот bigmastiq » 08 Сеп 2008, 22:20

В интерес на истината и аз клоня към консултация с адвокат (да ми е мирна главата), но реших все пак да се консултирам и тук. Иначе работя в сферата на интернет бизнеса и в момента съм мениджър в същата тази компания. В момента преговорите са на етап: какво мога аз да предложа на компанията като управител, и какво тя на мен. За позицията е поканен и другият мениджър във фирмата и тепърва предстои да си спретнем един предизборен диспут :lol: Ако обаче се стигне до подписване на договор ще трябва да помисля по-сериозно по въпроса...
bigmastiq
Нов потребител

Мнениеот prnedev » 08 Сеп 2008, 22:26

Брей... браво на чорбаджиите. Направо си е модерна работата.
И като се пазарите, да не забравите да се пазарите и за отпуски ;-)))
prnedev
Активен потребител

Мнениеот diaida » 09 Сеп 2008, 02:56

Мастия е "улична к-чка" в женски род. Доколкото разбирам сте момче, някак не върви ... освен ако наистина не сте си избрал именно това (лошо няма). Толкова за ника, що се отнася до въпроса - ако сме по-запознати с подробностите със сигурност бихме помогнали ...
Изображение http://www.save-darina.org ...Остава аромат и в ръката, подарила розата! http://vbox7.com/play:cb237e95
Аватар
diaida
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 09 Сеп 2008, 04:34

REVOLUTION написа:Относно ника Ви , какво означава?……….. :lol: :lol:

Ооооооо, пръснах се от смях-Биг Мастия :D :D :D
advokat__nikolov

Мнениеот vili_spasova » 09 Сеп 2008, 14:25

Отваряйте си добре очите, да не окаже, че сте бушон ...
Много е неприятно, като почнат да ви търсят от АДВ или съдебни изпълнители за задължения на дружеството....
Не си въобразявай!
vili_spasova
Потребител

Мнениеот bigmastiq » 10 Сеп 2008, 16:39

Мерси за мненята на всички. Ако стане нужда, ще ви търся пак да препоръчате кантора :)
bigmastiq
Нов потребител

Назад към Търговско право