начало

Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие Министърът на правосъдието възложи на над 70 водещи експерти промените срещу домашното насилие

закон за местните данъци и такси

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

закон за местните данъци и такси

Мнениеот plamii » 19 Дек 2008, 20:08

Здравейте
Моля за помощ. Ако баща ми е починал и не е плащал данъци върху автомобилите повече от 6 години, аз бракувам колите с документ за наследник и питам дължа ли данъците и лихвите по тях на държавата? Ако вече съм платила има ли законово основание да си ги върна обратно. Какво се случва ако не ги платя. Моля отговорете ми. Благодаря. Може и скайп slan44o или мейл plami_v@yahoo.com :cry:
plamii
Нов потребител

Re: закон за местните данъци и такси

Мнениеот todorst » 28 Дек 2008, 21:13

Интересно как ще бракуваш чужда вещ - автомобил.Първо автоМобила трябва да стане твоя собственосТ- по наследство. НОРМАЛНО Е ДА ТИ ИСКАТ УДОСТОВЕРЕНИЕ, ЧЕ СА ПЛАТЕНИ СЪОТВЕТНИГЕ ДАНЪЦИ ЗА АВТОМОБИЛА И ЕДВА ТОГАВА СЛЕД ПРОЦЕДУРА ЩЕ СТАНЕШ СОБСТВЕНИК. аКО от К А Т
СА УМНИ ЩЕ ИСКАТ ДА ПРЕРЕГИСТРИРАШ АВТАМОБИРА НА СВОЕ ИМЕ, А ПОСЛЕ ПРАВИ С НЕГО КАКВОТО РЕШИШ, ПРОДАВАЙ, БРАКУВАЙ И Т.Н
нЯМА КАК - ИМАШ ОБЩИНА И К А Т. щЕ СИ ПЛАТИШ И ГРАЖДАНСКАТА ОТГОВОРНОСТ , А АКО НЕ СА МИНАВАЛИ НА ТЕХ.ПРЕГЛЕД ,НЯМА ДА ТИ Е ЛЕСНО.
Търси адвокат по наследствени проблеми. Успех!
todorst
Потребител

Назад към Данъчно право