начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Молба за правна помощ

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Молба за правна помощ

Мнениеот rommy » 14 Яну 2009, 13:46

Здравейте,
Преди 2 години имах поблем с търговец при закупуване на автомобилна част-
беше ми продадена друга част,която не ми върши работа и после отказа да ми я смени.През м.02.2008 г.заведох дело за обещетение за претърпени загуби,тъй като колата ми не работи нормално и дава преразход.Адвокатът ми обаче е фиксирал срока за изчисляване на щетите-до датата на завеждане на исковата молба,което сега забелязах.Имаше едно съд. заседание и сега предстои експертиза на вещо лице.Много моля да ме посъветвате какво трябва да предприема за да се промени това и да се пресметнат щетите към момента.
rommy
Нов потребител

Re: Молба за правна помощ

Мнениеот donna » 14 Яну 2009, 13:50

Мисля ,че е прав занапред как ?
donna
Старши потребител

Мнениеот vetre » 14 Яну 2009, 19:27

ми кьорав карти не играе.можеше да сте малко по-подробен
аз не виждам в ЗЗП основание за връщане на стока ако не ви
върши работа.
vetre
Потребител

Мнениеот ivan_lawyer » 18 Яну 2009, 00:12

Адвокатът Ви е асоцииран към много задължителни изисквания, за упражняване на професията си.
Не е възможно да не упражни правилна защита на правата Ви. Частичните искове и неолихвените искове са част от адвокатската стратегия за опростяване и оттам - за улесняване на процедурата. Така, че не виждам какво губите.
лихвата може да се прибави и по друг път. Относно конкретния Ваш казус - надявайте се и на малкото, което ще спечелите.
ivan_lawyer
Старши потребител

Назад към Търговско право