Здравейте,
Преди 2 години имах поблем с търговец при закупуване на автомобилна част-
беше ми продадена друга част,която не ми върши работа и после отказа да ми я смени.През м.02.2008 г.заведох дело за обещетение за претърпени загуби,тъй като колата ми не работи нормално и дава преразход.Адвокатът ми обаче е фиксирал срока за изчисляване на щетите-до датата на завеждане на исковата молба,което сега забелязах.Имаше едно съд. заседание и сега предстои експертиза на вещо лице.Много моля да ме посъветвате какво трябва да предприема за да се промени това и да се пресметнат щетите към момента.
- Дата и час: 25 Фев 2025, 22:16 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Молба за правна помощ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Молба за правна помощ
ми кьорав карти не играе.можеше да сте малко по-подробен
аз не виждам в ЗЗП основание за връщане на стока ако не ви
върши работа.
аз не виждам в ЗЗП основание за връщане на стока ако не ви
върши работа.
- vetre
- Потребител
Re: Молба за правна помощ
Адвокатът Ви е асоцииран към много задължителни изисквания, за упражняване на професията си.
Не е възможно да не упражни правилна защита на правата Ви. Частичните искове и неолихвените искове са част от адвокатската стратегия за опростяване и оттам - за улесняване на процедурата. Така, че не виждам какво губите.
лихвата може да се прибави и по друг път. Относно конкретния Ваш казус - надявайте се и на малкото, което ще спечелите.
Не е възможно да не упражни правилна защита на правата Ви. Частичните искове и неолихвените искове са част от адвокатската стратегия за опростяване и оттам - за улесняване на процедурата. Така, че не виждам какво губите.
лихвата може да се прибави и по друг път. Относно конкретния Ваш казус - надявайте се и на малкото, което ще спечелите.
- ivan_lawyer
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
|
|