начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Промяна в ООД???

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Промяна в ООД???

Мнениеот antri » 15 Яну 2009, 17:24

Мммда, ако мислиш договора за продажба да е с последваща дата логиката е правилна.. Но необходимо ли е? Не може ли датата да е една и съща? Той ще е подготвен, заверен, и просто представен на същото събрание.. Може например да има извикан нотариус за заверката, за да не се налагат две събрания в различни дни.. Ама май здраво се омешах в размишления, някой по- отракан колега да ме подкрепи или да ми опонира? :roll:
antri
Потребител

Мнениеот Melly » 15 Яну 2009, 17:49

Нали затова се обявява дневен ред на ОС.
В Протокола от заседанието могат да се впишат n-броя Решения.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот djigit » 15 Яну 2009, 18:31

На мен пак не ми е ясно в кое си качество новия съдружник подписва "общото" решение на ОСС / даже и всички документи да се подписват/заверяват в един и същи ден/- от една страна той все още не е съдружникт.е. не може да го подпише, тъй като на самото събрание го приемат като такъв, а от друга страна-той трябва да участва в вземането на решение за промяна на ДД относно приемането му.
ЛУДА РАБОТА
djigit
Младши потребител

Мнениеот djigit » 15 Яну 2009, 18:33

Ако перефразирам:
"Понякога си пиша и мисля...а понякога просто си пиша." :D :shock:
djigit
Младши потребител

Мнениеот DEKAH » 15 Яну 2009, 19:15

добре върви самоубочението...

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

само минавам...
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Мнениеот antri » 16 Яну 2009, 12:34

Аве ей.. в кое си качество новият дрън дрън.. Нали на събранието се разглежда молбата му да стане съдружник?След кат събранието реши, че е най-прекрасният човек на света, и дружеството ше му е вечно благодарно за невероятния принос - начи си го подписва в качеството на съдружник..
antri
Потребител

Предишна

Назад към Търговско право