начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Клон на ООД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Клон на ООД

Мнениеот jliachi » 26 Яну 2009, 23:32

Собственик съм на геодезическа фирма ООД , със седалище град Х.Искам да си отворя офис в град У, в който офис ще назнача човек да ми ръководи нещата от там.Консултирах се с адвокат , който ме посъветва да си отворим клон там , който ще регистрираме и да сключим договор с въпросното лице/което да е управител на клона и да носи всякаква отговорност за нещата изработени от него/.Въпросът ми е следният -Възможно ли е без да регистрираме нов клон да си отворим офис в град У , да си назначим човек на трудов договор , който да ни ръководи нещата там и да направим и един нотариално заверен договор относно правата и задълженията на този човек спрямо фирмата/тоест той да е материално отговорно лице за действията в процеса на работа,която извършва/.Благодаря предварително за отговорите!
jliachi
Младши потребител

Re: Клон на ООД

Мнениеот praktika » 27 Яну 2009, 22:46

Да
praktika
Младши потребител

Re: Клон на ООД

Мнениеот jliachi » 27 Яну 2009, 23:20

БЛАГОДАРЯ!
jliachi
Младши потребител