Моля, препоръчайте ми адвокат, който се занимава със закриване на фирми във Варна.
Проблемът е следният: Създадена КФ. По късно преобразувана в СД. През 2002 обявена в ликвидация с решение на ВАС. По незнам си какви причини не сме я вписали в Службата по вписвания. Няма дейност. Ежегодно са пускани декларации. Сега сме си взели съответните документи от НОИ, Данъчни, и т.н., но в Службата по вписванията ни посочват голям пръст и ни казват да си наемем адвокат.
Моля помогнете! Наистина адвокат, който е минавал през тази бюрокрация.
Благодаря Ви предварително!
- Дата и час: 25 Фев 2025, 18:07 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Препоръчайте ми адвокат
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Препоръчайте ми адвокат
Във Варна имате достатъчно голям избор.Ще се "поразходите" и ще си изберете !!
- sarbijanac
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
|
|