начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Закриване на ДЗЗД

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Закриване на ДЗЗД

Мнениеот tsvetljak » 23 Юли 2009, 14:37

Здравейте! С бившия ми мъж преди време бяхме открили едно ДЗЗД за таксиметрова дейност. В последствие прехвърлих дела си на негов съдружник и излязох от дружеството. Сега бившият ми е решил да закрива дружеството и отново иска мой подпис на някаква блака, защото аз съм се водела. Защо, след като аз вече не фигурирам в него? Изготвяхме изрично анекс. Може ли някой да ми помогне точно с процедурата по закриване на ДЗЗД в този случай? Благодаря предварително.
tsvetljak
Нов потребител

Re: Закриване на ДЗЗД

Мнениеот lili81 » 23 Юли 2009, 15:17

Попитайте го каква точно е бланката, която иска от Вас да подпишете. Може да направите справка относно това дали се водите съдружник в това ДЗЗД в Булстат регистър и да ви издадът удостоверение за вписаните обстоятелства относно същото, а самото закриване на дружеството се извършва с анекс с нотариална заверка на подписите на съдружниците.
lili81
Младши потребител

Назад към Търговско право