начало

Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров Съдийската колегия единодушно защити съдия Мирослав Петров

Изисквания(закон) за развлекателни автомати

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Изисквания(закон) за развлекателни автомати

Мнениеот vankata1983 » 29 Сеп 2009, 11:52

Здравейте,тьй като гледам форума е доста полезен имам едно запитване

Мисля да отварям зала с разлекателни електронни игри,които не са свьрзани с изплащане на печалба.Ще се водят кьм ЕООД,като помещението имам статут за такьв тип дейност.
Вьпросите ми са няколкото е тьй като неможах да намеря никьде специално за равлекателните игри,тьй като закона пише в 90% за хазарните,коеот в случая мисля не ме касае:

-какви са изискванията за помещението-задьлжително ли е тоалетна,чешма и т.н.,т.е. изискванията на ХЕИ
-има ли специално изискване от това на какво разстояние от училище трбява да се намира помещенеито?Ако да,на какво разстяоние и дали от сградата на училището или от входа на сградата(училището)
-задьлжителен ли е касов апарат,или може да се позлван билети-какво имам пвпредвид.Имам познат който не е от Варна,но си има зала за такива игри,и вместо касов апарат позлва талони 1000бр за 30лв,на стойност 300лв
-тьй като игрите ще се водят кьм ЕООД,ще се избегне патентния даньк за 1бр игра(мисля да са 8бр),ще трябва ли други даньци (като изключим приходи-разходи) кьм машините да се плащат?
-някакви по специфчни особенности кьм изискванията ако се сетите може да споделите

Ще сьм благодарен ако ми помогнете
vankata1983
Нов потребител

Назад към Търговско право