начало

Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров Съдия Мирослав Петров съобщи за двоен аршин при проверките на прокурор Йордан Петров

сложна ситуация

Казуси за недвижими имоти

сложна ситуация

Мнениеот bobi-12 » 23 Окт 2009, 15:37

Имам следния проблем.Закупих магазин който няма акт 16.Вече 2 години чакам.Проблема е между собственика на имота и строителя.Собственика има претенций че нищо не е изпълнено както трябва -няма РАДИАТОРИ,не са сложени плочки и др.Не иска да подпише на строителя акт 15.Другия проблем е че самия строител се е нанесъл в 3 -те си апартамента и живее като използва строителния ток.СОБСТВЕНИЧКАТА на имота е наела вещо лице и строителен контрол да опишат какво е състоянието на блока и да го изгонят да не живее там.Друг собственик е завел дело за неустоика и се оказва че строителя не е регистриран като строителна фирма.Завеждат дела срещу него за какво ли не.МОЖЕ ЛИ ТОЙ ДА ИЗВАДИ АКТ 16 ПРИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ И БЕЗ ПОДПИСА НА СОБСТВЕНИКА НА ИМОТА.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
bobi-12
Младши потребител

Re: сложна ситуация

Мнениеот Melly » 23 Окт 2009, 17:28

bobi-12 написа:Имам следния проблем.Закупих магазин който няма акт 16.Вече 2 години чакам.Проблема е между собственика на имота и строителя.Собственика има претенций че нищо не е изпълнено както трябва -няма РАДИАТОРИ,не са сложени плочки и др.Не иска да подпише на строителя акт 15.Другия проблем е че самия строител се е нанесъл в 3 -те си апартамента и живее като използва строителния ток.СОБСТВЕНИЧКАТА на имота е наела вещо лице и строителен контрол да опишат какво е състоянието на блока и да го изгонят да не живее там.Друг собственик е завел дело за неустоика и се оказва че строителя не е регистриран като строителна фирма.Завеждат дела срещу него за какво ли не.МОЖЕ ЛИ ТОЙ ДА ИЗВАДИ АКТ 16 ПРИ ТЕЗИ ПРОБЛЕМИ И БЕЗ ПОДПИСА НА СОБСТВЕНИКА НА ИМОТА.БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО.

НЕ МОЖЕ... :?
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот bobi-12 » 24 Окт 2009, 08:54

Имах среща с така наречения строител и ме уверява ,че щом всички останали са подписали акт 15 може да се прескочи собственичката .А той нарочно и с цел не бил извадил акт 16. :oops: :oops: :oops: :oops:
bobi-12
Младши потребител

Мнениеот donchev » 24 Окт 2009, 09:46

Интересна конспирация.
donchev
Потребител

Назад към Имотни казуси