начало

Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова Апелативният съд потвърди доживотните присъди за убийството на Евгения Владимирова

Покана до кредитори

Казуси по търговско право. Търговска регистрация
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Покана до кредитори

Мнениеот ros_s » 11 Мар 2010, 13:16

Здравейте, уважаеми юристи, работя по заличаване на ООД и не мога да намеря бланка или форлаге за Покана до кредитори. Моля, помогнете ми, защото не знам какво точно се пише - свободен текст ли е, или не?
Благодаря
ros_s
Нов потребител

Re: Покана до кредитори

Мнениеот Melly » 11 Мар 2010, 13:26

ros_s написа:Здравейте, уважаеми юристи, работя по заличаване на ООД и не мога да намеря бланка или форлаге за Покана до кредитори. Моля, помогнете ми, защото не знам какво точно се пише - свободен текст ли е, или не?
Благодаря

"Не всяка лъжица пасва на всяка уста..." :?

Щом започвате с този въпрос ясно ми е, че няма да е И последния, за да приключите процедурата по заличавае на въпросното ООД. :D
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nksuccess » 11 Мар 2010, 15:43

ros_s

Нещо май имам луфт на волана, да те питам дали можеж да ми намериш тампони за хорионталните щанги на предницата, че нещо ми се струва, че е от тях ама не съм сигурен дали е от тях и дали се продават само гументите тампони или трябва да дам по 100 лв. за нови щанги? А и на колко километра се сменяше маслото на скоростната кутия и как се правеше?
..........................................................................................................
nksuccess
Потребител

Мнениеот ros_s » 11 Мар 2010, 17:57

Аз не съм ликвидатора, само помагам на управителя, който е ликвидатор! Благодаря много за информацията! На нойто се отзова адекватно! А фирмата е без дейност, така че счетоводните отчети няма да са трудна работа! :) Иначе всичко останало съм направила,вкл документите за Агенцията!
ros_s
Нов потребител

Мнениеот lexter » 11 Мар 2010, 20:32

Браво на вас! Както виждате няма абсолютно нищо сложно в процедурата по ликвидация на едно дружество. А пък, ако изникне нещо, винаги с питане може да се стигне до задоволителен отговор.
lexter
Потребител

Мнениеот jidacy » 19 Сеп 2011, 16:10

За ros_s :
П О К А Н А

от

....................с постоянен адрес в гр.............., ул. “..............”, №............., с ЕГН ................., с л.к. № .................... издадена на .............. от МВР - гр..............., в качеството си на ликвидатор на “...........................” ООД, със седалище и адрес на управление – гр. ..............., ул.”..............” №.........., ЕИК ...........

Уважаеми дами и господа.

Уведомявам Ви, че на проведеното Общото събрание на съдружниците в “............................” ООД, на .........2009 год. в гр. .............. се взе решение за започване на процедура по ликвидация на Дружеството. Поканвате се в 6 месечен срок да предявите вземанията си към дружеството.
За краен срок на процедурата по ликвидация на дружеството общото събрание прие датата ............2009 година.

С уважение:................................

с благодарност към колегата,който е бил добър да го сподели в друга страница на този форум .И към администраторите,които ни дават тази възможност да споделяме информация,включително и да споделим с тези , които все още не са си купили нови автомобили/на които маслото на скоростната кутия не се сменя и за предница се ходи в гараж/,че маслото се сменя само ако карат интензивно на около 200 000км-иначе само се долива,ако при отвиване на пробката не потече масло-последната се намира отстрани на кутията!А за тампоните не трябва да се забравя,че трябва да се сменят в комплект всичките,а не само износените и за да няма проблем е хубаво това да стане заедно с щангите с ябълковидните болтове и обезателно стенд след всичко това!
jidacy
Нов потребител

Мнениеот DEKAH » 20 Сеп 2011, 06:49

jidacy написа:За ros_s :
П О К А Н А

от

....................с постоянен адрес в гр.............., ул. “..............”, №............., с ЕГН ................., с л.к. № .................... издадена на .............. от МВР - гр..............., в качеството си на ликвидатор на “...........................” ООД, със седалище и адрес на управление – гр. ..............., ул.”..............” №.........., ЕИК ...........

Уважаеми дами и господа.

Уведомявам Ви, че на проведеното Общото събрание на съдружниците в “............................” ООД, на .........2009 год. в гр. .............. се взе решение за започване на процедура по ликвидация на Дружеството. Поканвате се в 6 месечен срок да предявите вземанията си към дружеството.
За краен срок на процедурата по ликвидация на дружеството общото събрание прие датата ............2009 година.

С уважение:................................

с благодарност към колегата,който е бил добър да го сподели в друга страница на този форум .И към администраторите,които ни дават тази възможност да споделяме информация,включително и да споделим с тези , които все още не са си купили нови автомобили/на които маслото на скоростната кутия не се сменя и за предница се ходи в гараж/,че маслото се сменя само ако карат интензивно на около 200 000км-иначе само се долива,ако при отвиване на пробката не потече масло-последната се намира отстрани на кутията!А за тампоните не трябва да се забравя,че трябва да се сменят в комплект всичките,а не само износените и за да няма проблем е хубаво това да стане заедно с щангите с ябълковидните болтове и обезателно стенд след всичко това!

Моля!
Мъдър е не този, който много чете, а който извлича полза от четенето.
Аватар
DEKAH
Активен потребител

Назад към Търговско право