- Дата и час: 25 Ное 2024, 06:26 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Борба за зелена площ
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
7 мнения
• Страница 1 от 1
Борба за зелена площ
Здравейте, аз и моите съкварталци се сблъскахме със следния проблем. В квартала, в който живеем си имаме обособена зелена площ, както във всеки квартал има. Тази площ представлява малка полянка, където си играят децата ни. Засъжаление наскоро разбрахме, че общината е разпродала няколко парцела от тази площ и то дори на хора, които не са от квартала. Твърдо сме решили да се опитаме да спрем каквото и да е строителство, на който и да е, но нито един от нас не е запознат, как може да стане и какви правни казуси можем да използваме като граждани. Спомням си, че съседния на нас квартал имаше същия проблем но хората там успяха да спрът строеж, на който дори бяха вдигнати основите. Моля ви, помогнете, всяка информация ще ни бъде полезна.
- cekupama
- Нов потребител
Re: Борба за зелена площ
Ако разпродажбите са станали преди една определена дата откажете се за винаги и слава богу, аман от самозвани общественици
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
А пък на мен ми писна от алчни кметове самозвани и тяхното чувство за безнаказаност. А кажете ми застрояване върху детска площадка, какво е?
- cekupama
- Нов потребител
Като едното нищо ще се впусна в успешна защита на самозваните кметове и ще успея да застроя лелеяната от Вас детска площадка, само че кметове са достатъчно тъпи и не знаят на кого и какво да платят за да ги изведат в позицията на закона, който има възможност да бъде прилаган двояко, така че бъдете благодарни и на малкото по същество което Ви написах в първия пост
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
Знам само, че не съм от тези, който чакат да ги поведе реката на някъде и да не знае къде ще го изхвърли. Знам също, че това което правим е справедливо и ще си търсим прават докрай, дори и да не успеем, поне ще опитаме.
- cekupama
- Нов потребител
cekurata, горния постинг е спам, или както се изразява един от форумците - това е "кетъринговата фирма", която обслужва правния форум в почивните дни.
Ако все пак прочетеш това, преди админа да го е изчистил заедно със спама, приеми един съвет:
чул, видял, не видял, разбрал, не доразбрал .... това не е сериозно.Ако искаш съвет, първо намери един съкварталец - архитект или юрист, и с него право в общината в отдел ТСУ. Проверете на място как стоят нещата. Да не се окаже, че тази полянка е на някой, но той все още не е решил какво да прави с имота.
Та, като проверите, тогава се възмущавай, плюй на воля, та чак извади и секирата от мазето...
Ако все пак прочетеш това, преди админа да го е изчистил заедно със спама, приеми един съвет:
чул, видял, не видял, разбрал, не доразбрал .... това не е сериозно.Ако искаш съвет, първо намери един съкварталец - архитект или юрист, и с него право в общината в отдел ТСУ. Проверете на място как стоят нещата. Да не се окаже, че тази полянка е на някой, но той все още не е решил какво да прави с имота.
Та, като проверите, тогава се възмущавай, плюй на воля, та чак извади и секирата от мазето...
- anserk
- Активен потребител
7 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|