начало

След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища След пет отвода, ВСС прекрати „безвремието“, т.е. конкурса за търговските отделения на апелативните съдилища

станах поръчител на една моя колежка,по-късно ни съкратиха

станах поръчител на една моя колежка,по-късно ни съкратиха

Мнениеот magimateva » 18 Юни 2010, 06:27

Преди 3 години станах поръчител на една моя колежка,по-късно ни съкратиха.Тегли потребителски кредит от SGExpresbank,аз се подписах,като поръчител,нямам копие от договора до днес и дори не успях да го прочета,но това с четенето си е мой проблем,нали?Та на въпроса,от 2години и 5 месеца,тази госпожа не е внасяла никакви суми по кредита си,но аз не съм осведомена.Сега през месец април-тази година получи майка ми едно писмо от ЧСИ,в което пише всичко онова,което е опсано във форума.Въпроса ми е следният:Може ли една банкова институция да не ме осведоми за този перод,че кредитополучателят не си плаща задълженията,не съм сменяла адрес,само добвих и настояш адрес в Общината,за да може да има кой да ми получава пощата,преди една година излезнах да работя в чужбина поради простат причина,че за 48 годишните няма работа в Родината ми и никой не ме желае на работа,но до този момент си живех и работих на адресите,на които съм се регистрирала преди 28години,не съм сменяла телефоните си,нито GSM-номера си.Така ...Сега искам да ми каже някой нещо!!!КАК Е ВЪЗМОЖНО НИКОЙ ДА НЕ МЕ ОСВЕРДОМИ,КАКВО СЪМ АЗ,ПОРЪЧИТЕЛ-ДА,ГРАЖДАНИН ЛИ СЪМ НА ТАЗИ СТРАНА,ПОДАНИКИ ЛИ СЪМ,ЗАЩО НИКОЙ НЕ МИ СЕ Е ОБАДИЛ,ЗАЩО НЕ ЗНАЕХ 2Г И ПОЛОВИНА,ЧЕ НИКОЙ НЕ ИЗПЛАЩА КРЕДИТА????ЗАЩО???
magimateva
Нов потребител

Назад към Изпълнително и обезпечително производство