начало

Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й Тълкувателното решение: Давността тече за всяка вноска по кредита от падежа й

Въпрос за тавански етаж

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Въпрос за тавански етаж

Мнениеот julyanvonemona » 29 Ное 2010, 17:05

но този цитат не е от Марк Твен.

по спомен ми стои че е от него, но и този за котката никак не е лош и казва почти същото!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 29 Ное 2010, 18:14

Опреснете познанията си в езотеричната материя. Думите, които цитирате, са най-близко до цитат от Свами Рама: “Единственият източник на познание е прекият опит”. Става въпрос за йога - учение. Овладяване на болестите чрез медитация - такива неща.
magodeoz
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 07 Фев 2011, 18:31

Опреснете познанията си в езотеричната материя.

може би създавам погрешно впечатление на енциклопедист, но аз не съм такъв.
В областта на езотериката, нямам никакви претенции, даже в известен смисъл я имам за празна работа.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот magodeoz » 07 Фев 2011, 19:42

Е, хайде де... Никой не е съвършен. Преглеждайте по-внимателно текстовете, които цитирате - това е всичко.
magodeoz
Активен потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация