начало

Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро Съдът: Прокуратурата трябва да продължи разследването срещу Иван Портних за Варненското езеро

Искам да си купя 600 метра в регулация.

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Искам да си купя 600 метра в регулация.

Мнениеот namakak » 27 Мар 2011, 22:46

Може и извън столицата.С какво да се съобразявам по ЗУТ,ГПК,СК и други съобразно само с имота.
Разбираемо е ,че при сделка ще съм с адвокат.
Всъщност лицето ако е над 14 метра и не е с тупик улица,то и не е в калкан,какво още не се сещам,за да предприема такава покупка и търсене?
Разбрах,че и до магистрала не е разумно,както и в участък с ромски набеждения,трябва да има вода и ток,евентуално връзка с нета и тела.
Знаам,знааам за добрите съседи,които биха споделили всичките си овощни умения,но ме притесняват коренищата на дърветата,които не бих поискал да ме засенчват.
Общо взето това,какво не знаем за дворовете в регулация и каквито и да са проблемите,какви са те,за да можем и с адвокатски услуги да ги оправим,всичко е заради добрите съседски взаимоотношения.
Сега моите претенции,искам едно малко прасенце да ми покаже къде ще е къщата,после искам и три кокошки и петел да настаня,куче/може и три/котка задължително,барбекю/с това моля най-вече да се съобразявате в отговора си/,мазе,барака за инструменти,барака за греяна ракия,барака за вино,магазин,гаражи,собствена камина и подгряване,да има река/дали мога да я използвам/,каква почва да търся,трябва ми и застраховка против мечки...
Готов съм да разделя децата и тяхното недоброжелание да не помагат в икономията на семейството ми.

Моля помогнетне ми,мечтите са безплатни,но имотите не са.Оставям апартамента на бившия войник,за да си плати сметките,и се решавам да строя за другия със завещание според дела ми.
Много е страшно,но се налага.Мисля да се женя за майката на детето си,на нея й е второто,на мен първото,тя казва предбрачен договор,ама все тая по дялове,но с отговора си ще помогнете на четири човека.
Сега,като имаме завещание примерно,къщата с двора ще трябва да е на два етажа.3/4 на съпруга,1/4 на съпругата,за да раздели децата си от различни бракове,според бога,съвестта и закона.

Какво бихте посъветвали във всички казуси,за да тръгне нещо дори и оспоримо?
Аватар
namakak
Потребител

Re: Искам да си купя 600 метра в регулация.

Мнениеот julyanvonemona » 28 Мар 2011, 09:14

namakak Няма как да Ви се помогне! Както сигурно сте разбрал аз съм архитект с 34 годишна практика в устройствената легислатура. Самият аз повечето време от годината живея на село защото така сам си ибрах. Въпреки че минавам за бир парче проектант и строител, още във фазата на проектирането заложих такива концептуални грешки, които едва изправих при това не изцяло, защото подходих с вътрешното убеждение че аз ще влияя върху събитията във времето а не те върху мен. Е - справям се някак си, но с усилия, които ако бях по предвидлив можеше и да не положа. Такъви работи по въпросите териториалните преценки от гледна точка на ЗУТ и ореола от специални закони и наредби които го заобикалят.
Не се наемам да казвам каквото и да било по ГПК и СК,както и по наследствените въпроси но не забравяйте: "Времената се менят и ние се меним в тях" (не го написах на латински защото имам уплах от magodeoz)
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Re: Искам да си купя 600 метра в регулация.

Мнениеот magodeoz » 28 Мар 2011, 18:01

@julyanvonemona: Tempora mutantur et nos mutamur in illis.
magodeoz
Активен потребител

Назад към Строителство и регулация