начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

zemetresenie

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

zemetresenie

Мнениеот 69 » 28 Окт 2004, 00:21

aide stiga...predi 15 min vyv Varna ako znaete kakyv ujas be6e 6tqhte da zarejete vsqkakvi sporove na kakvato i da bila tema...zemetresenie po-silno ne si sponqm da e imalo v blizkite godini!aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
69

Re: zemetresenie

Мнениеот наблюдател » 28 Окт 2004, 00:27

Абе и тука в Пловдив беше ужас.Бях на гости на 8 ми етаж.Малееей.Преди години ме хвана на 17 ти етаж.Пак бях на гости.Вече няма да ходя на гости.Ще ходя само на село.
наблюдател

Мнениеот 69 » 28 Окт 2004, 00:51

abe to i na selo nqma garanciq...vajnoto e da ne si na 4ere6ata v bukvalniq i prenosniq smisyl 4e togava kofti!kakto i da e..gadno si be6e...daje MNOGO:((((dali v drugi gradove e imalo ne6to raztyrsvashto?utre shte kajat po novinite nadqvam se kakva e bila silata!
69

Мнениеот bellami » 28 Окт 2004, 00:57

виж новините на агенция "Фокус" в нет-а и ще разбереш....
".... Земетресението, разтърсило България в 23.35 часа, е било със сила 5.8 по скалата на Рихтер, съобщи БНТ. Епицентърът е на 430 км североизточно от София в гр. Вранча, Румъния. По информация на пресаташето на българското посолство в Букурещ са усетени два труса. Все още няма информации за разрушения и жертви.
Няколко труса са били усетени във Варна, Русе, Шумен и Сливен, предадоха свидетели за Агенция "Фокус". В София трусът е усетен слабо. От Гражданска защита - София съобщиха за "Фокус", че все още не разполагат с информация за жертви и разрушения....."
bellami

Re: наблюдател

Мнениеот kafeto » 28 Окт 2004, 01:25

:-)))))))
kafeto
Потребител

Мнениеот 69 » 28 Окт 2004, 06:35

5.8 ne e li mnogo silno????????????????????????????
69

Мнениеот 69 » 28 Окт 2004, 06:42

kakto i da e ..sega taka ili ina4e na lekcii po trudovo pravo,a tam nishto i nikoi nqma zna4enie ako ne e svyrzan s materiala!!!!!"i taka kolegi,da prodyljim...."
69

Мнениеот protekta » 28 Окт 2004, 08:15

Донна, при Вас всичко наред ли е? Според новините има материални щети в област Силистра. А доколкото си спомням от форума, Вие живеете там...
protekta
Потребител

Мнениеот boba » 28 Окт 2004, 08:41

В София ни полюля за кратко, но силно. Рибите в аквариума като по команда излязоха на повърхността на водата и полудяха. Тъкмо се бях сетила, че и те душа носят и трябва да ги нахраня!
boba

Мнениеот Anita_79 » 28 Окт 2004, 08:58

Аз пък нищо не съм усетила, ама то в югозападна България трябва да е било съвсем слабо. Пък и нали гледах ония от Биг брадър, може и да съм пропуснала труса :)))))))
Anita_79

Мнениеот babyface » 28 Окт 2004, 11:37

I v Ruse tresna jako.
babyface

Мнениеот shveda » 28 Окт 2004, 12:44

Не знам при вас как е, но в Добрич беше доста силно и продължително, добре, че щетите са минимални, някоя и друга пукнатита и няколко счупени прозореца. В къщи само се отвориха вратичките на шкафовете и ми изпадаха някои дребни работи от там. Иначе котаракът ми пръв реагира и изпадна в някакъв панически страх. Дано никъде не се повтаря, защото имам много по-страшни спомени от Вранча от предни години. Бог да ни пази!
shveda
Потребител

Мнениеот донна2 » 28 Окт 2004, 12:50

при мен котката излезе преди земетресението много държеше да е на вън след това се прибра
то дакато тресе ние май през цялото време събуждахме дъщеря ми и на сутринта тя ми зададе въпроса -защо ме дърпа снощи какво ти стана явно нищо не е усетила

щети нямам никакви блока в който живея е строен след земетресението при спазване на всички строителни норми
донна2

Мнениеот донна2 » 28 Окт 2004, 12:58

При нас всичко е наред аз живея в Свищов ,но родом съм от Силистренския край близките ми казват ,че нямат щети ,но с тях се чух само по телефона .
Интересното е че вчера през деня бях в Добрич ,Балчик и Силистра и беше чудесен ден .
донна2

Мнениеот галина » 28 Окт 2004, 19:49

Да,действително в Добрич беше голям кошмар.Бях заспала,но се събудих,тъй като ми се стори,че някой дърпа леглото ми.Изживяхме всички голям кошмар.Интересно е,че половин час преди самото земетресение,котката ми не беше спокойна и мечеше.По време на труса дори не разбрах къде се бе скрила,а след него така и не можах да я намеря.От тук нататък БОГ да ни пази! Не знам Вас,но мен много ме е страх.
галина

Мнениеот селлена » 28 Окт 2004, 20:36

Ние пък в София не го усетихме:((Искаам и аз:)
селлена

Мнениеот наблюдател » 29 Окт 2004, 20:07

Абе слава ,Богу всички участници във форума са живи и здрави.
наблюдател

Мнениеот Nasko` » 30 Окт 2004, 00:47

Не говори така....не знаеш какво е. Ще се надрискаш ако ти дойде.
Nasko`

Мнениеот jeliomarinov » 30 Окт 2004, 04:11

бях в москвича си по това време, още ме тресе земетресението :-)))
jeliomarinov
Младши потребител

Назад към Общи дискусии