начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

АПИС-справка

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

АПИС-справка

Мнениеот nykolova » 01 Дек 2003, 16:07

Колеги, трябва ми справка за едно ФЛ къде какви участия има.
Поради вълнуващата ситуация с регистрацията по ЗЗЛД не мога да я направя в "Информационно обслужване" вече четвърти ден.
От "Апис" ми отказаха такава справка - нямали такава услуга.
Ако някой от Вас разполага с "Апис", ще му бъда благодарна, ако може да ми помогне.
Благодаря!
nykolova

Re: АПИС-справка

Мнениеот Гери » 01 Дек 2003, 17:07

Koлега драснете едно мейлче на gergana@consult-bg.com
с данните на лицето - 3 имена, ЕГН, постоянен адрес да видим дали ще успея да Ви помогна :)

Поздрави!
Гери

Мнениеот niki_adv » 01 Дек 2003, 19:43

Всякакви справки от този вид можеш да направиш на http://www.daxy.com. Е и там услугата е платена, но доколкото разбирам от написаното, това не може да те спре, а и Дакси искат жълти стотинки за куп полезна информация.
Успех.
niki_adv
Младши потребител

Мнениеот nykolova » 02 Дек 2003, 11:21

Искрено благодаря!
nykolova

Мнениеот vencipanov » 04 Дек 2003, 14:59

sluham
vencipanov
Нов потребител