- Дата и час: 29 Ное 2024, 06:57 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Разминаване на регулацията с кадастралната карта
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
Re: Разминаване на регулацията с кадастралната карта
emilgrigorov написа:И Вие ли, Маграт Чеснова
Тая пък коя е? А, ясно.
Последна промяна nk7702n на 21 Фев 2012, 22:07, променена общо 1 път
- nk7702n
- Старши потребител
emilgrigorov написа:1. натискаш, където пише img
2. [img]тук%20пишеш%20адреса%20на%20УЕБ%20базираната%20снимка[/img]
3. почерпваш по бира
4. Натискаш Изпрати
Ахааа, снимката трябвало да е уеб базирана все пак. А аз се мъчех да качвам направо от диска.
- petko_a
- Потребител
emilgrigorov с риск отново да Ви засегна ще кажа че Нейно величество Кралицата на Великобритания обича добре подправените с чесън ястия. Мислите ли че ако и Вие ги обичате това ще Ви направи тъждествен с нея!
Аз определям какво е моя работа!
-
julyanvonemona - Старши потребител
julyanvonemona написа:emilgrigorov ... добре подправените с чесън ястия...
А ако знаете каква чорба® мога да правя ..... ....., .....
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
А ако знаете каква чорба® мога да правя ..... ....., .....
ЗНаем знаем, ама и ние можем!
-
Ха така, я да видя сега, кой от двамата ще ми направи по - вкусна чорба...!?
- nk7702n
- Старши потребител
nk7702n написа:Ха така, я да видя сега, кой от двамата ще ми направи по - вкусна чорба...!?
за да стане по вкусна требе да бутнеш в нея поне едното си краче!
-
julyanvonemona написа:nk7702n написа:Ха така, я да видя сега, кой от двамата ще ми направи по - вкусна чорба...!?
за да стане по вкусна требе да бутнеш в нея поне едното си краче!
Ей, ти кулинарни умения ли ще показваш или какво!?
Май много оспамихме темата, стига толкова, че ще ни "бият" модераторите.
- nk7702n
- Старши потребител
Май много оспамихме темата, стига толкова, че ще ни "бият" модераторите
"Ке се сетиш, ке се сетиш ...май ке се сетиш...а"
-
julyanvonemona написа:Май много оспамихме темата, стига толкова, че ще ни "бият" модераторите
"Ке се сетиш, ке се сетиш ...май ке се сетиш...а"
- nk7702n
- Старши потребител
А gremlin така и не сподели какво е казал днес адвокатът.
- petko_a
- Потребител
petko_a написа:А gremlin така и не сподели какво е казал днес адвокатът.
То дали има и значение, petko_a. Според мен, изяснихме доста радикално казуса, а е важен. Ако успее, ще е свързано с "увиране на доста дървени глави", пожелавам и да и издържат нервите.
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Защо ли ми се въртят разни мисли от рода "виждаш ми се двоен/а"...., или пък "това дали не съм ..., но в миналия ми живот"?
Не търся отговор, де. Просто си мисля на глас.
Не търся отговор, де. Просто си мисля на глас.
-
Melly - Старши потребител
Само че рецептата за варене на шопска глава е: Слагаш я в тенджерата затискаш я с три монцонитови витошки камъка - защото освен че е твърда е и куха, та да не изплува. След това вариш и от време на време бодеш с вилицата камъните. Като омеккнат вариш оше половин час и шопската глава е готова"увиране на доста дървени глави",
-
отцед и чесън, лютив червен пипер - на вкусjulyanvonemona написа:...е готова
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Ето че не само аз си служа със събиране на информация - нали?
-
Емиии ...
То и аз съм излизал с тържествени обещания, че ще прочета пожарникарската наредба от кора до кора някой ден, ежедневно чувам и люти клетви във всичко свято от колеги , как и те щели били ...
Между другото, наскоро ми се наложи да участвам в проект за едно заводче, но с ниво на проектиране до (и) машини и съоръжения. Ето там има доста неясни казуси, по отношение регулаторния режим в проектиранетоавторските (и патентни) права, търговски тайни , любознателността на различните съгласуващи и одобряващи органи, и т.н., и т.н.
Също така, забелязал съм, че по-голямата част от наши индивидуални решения по конкретен казус, след не много време, стават обичайна практика Дори, вчера в един "брейн сторм" измислихме едно решение, което ще мине... Но след това всички ще правят така, а , само да знаете, колкУ струва първия път ...
Тоест, до колко и какъв обем информация е необходимо да се предоставя на такива надеждни информационни банки, каквито са структурите на "Мила Родино" ООД
То и затова така си говоря тук, "открития белот" си е ежедневие, няма смисъл
То и аз съм излизал с тържествени обещания, че ще прочета пожарникарската наредба от кора до кора някой ден, ежедневно чувам и люти клетви във всичко свято от колеги , как и те щели били ...
Между другото, наскоро ми се наложи да участвам в проект за едно заводче, но с ниво на проектиране до (и) машини и съоръжения. Ето там има доста неясни казуси, по отношение регулаторния режим в проектиранетоавторските (и патентни) права, търговски тайни , любознателността на различните съгласуващи и одобряващи органи, и т.н., и т.н.
Също така, забелязал съм, че по-голямата част от наши индивидуални решения по конкретен казус, след не много време, стават обичайна практика Дори, вчера в един "брейн сторм" измислихме едно решение, което ще мине... Но след това всички ще правят така, а , само да знаете, колкУ струва първия път ...
Тоест, до колко и какъв обем информация е необходимо да се предоставя на такива надеждни информационни банки, каквито са структурите на "Мила Родино" ООД
То и затова така си говоря тук, "открития белот" си е ежедневие, няма смисъл
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
То и аз съм излизал с тържествени обещания, че ще прочета пожарникарската наредба от кора до кора
И аз съм излизал с такива обещания, ама и аз не съм я прочел - за тази цел си има "човечета"!
Иначе имам син баш машинкаджия - занимаващ се с конструирането на машини. Добре че някой умник не се е сетил да забие и тази материя в обхвата на инвестиционното проектиране, защото ще е подвластен на ЗКАИИП и регулаторния му режим, а иначе ЗАКОН ЗА ПАТЕНТИТЕ И РЕГИСТРАЦИЯТА НА ПОЛЕЗНИТЕ МОДЕЛИ (ЗПРПМ) е читав и не за друго, а защото е правен във връзка с Парижката конвенция за индустриалната собственост от 1850г. - улегнала и разумна работа и да искаш не можеш да сгрешиш , ама кой знае - опитите продължават!
-
julyanvonemona написа:... опитите продължават!
Намират му цаката, шЪ знаЙш
А и , тук преди няколко дни се появи един потенциален жалбар, дето съм сигурен , че за кутия бонбони ще си намери проектите на комшията, за да може да крои пъклените си планове по картинка
За пример, нездравия интерес на ЕРД-тата към проектите на ВЕИ, при положение, че ЕРД-то е от електромера до точката на присъединяване ...
Последна промяна emilgrigorov на 22 Фев 2012, 12:06, променена общо 1 път
Carthago delenda est.
- emilgrigorov
- Активен потребител
Назад към Строителство и регулация
|
|