- Дата и час: 29 Ное 2024, 08:51 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
придобиване на жилище чрез измама
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.
|
|
4 мнения
• Страница 1 от 1
придобиване на жилище чрез измама
казусът е следният:свекърва ми и свекър ми имаха къща.отчуждиха ги съпругът ми взе л един апартаментзаедно с майка си, тъй, като баща му починал и осиновеният му от други хора брат един.осиновяването е пълно ,това е доказано и имаме всички документи както за осиновяването,така и за апартамента към кои органи да се обърна въпросният брат е представил акт за раждане на биологичните си родители при отчуждаване на имота ,като с това си действие е направил измама какво да правиме оттук нататък
- anditan
- Нов потребител
Re: придобиване на жилище чрез измама
Аз нищо не разбрах...
Аз не съм юрист. Ползвайте съветите ми на своя отговорност!
- TheOldMan
- Активен потребител
Аз също се опитах да подредя словореда в поста и да го разбера, ама не успях..
Към постващия : бихте ли се опитал чрез няколко кратки изречения и последователно да опишете какво точно се е случило и какъв Ви е въпросът?
Към постващия : бихте ли се опитал чрез няколко кратки изречения и последователно да опишете какво точно се е случило и какъв Ви е въпросът?
- nk7702n
- Старши потребител
anditan написа:казусът е следният:свекърва ми и свекър ми имаха къща.отчуждиха ги съпругът ми взе л един апартамент заедно с майка си, тъй, като баща му починал и осиновеният му от други хора брат един.осиновяването е пълно ,това е доказано и имаме всички документи както за осиновяването,така и за апартамента към кои органи да се обърна въпросният брат е представил акт за раждане на биологичните си родители при отчуждаване на имота ,като с това си действие е направил измама какво да правиме оттук нататък
Ми, нищо?- какво ви бърка, ако не иска нещо от дела ви?
След като осиновяването е пълно- няма право над това, което съпругът ви и свекърва ви са наследили. Направил нещо преди време и навярно се е сдобил с жилище... това, пак питам, като как ви бърка вас?- искате и неговия апартамент ли ( последното ако е обезщетен с такъв, разбира се)?
- Гост.
- Старши потребител
4 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Строителство и регулация
|
|