Ами че четете ги тези закони де! Не само това, което ви изнася!
Разбира се probcho и аз това казвам!
|
|
Ами че четете ги тези закони де! Не само това, което ви изнася!
julyanvonemona написа:Ами че четете ги тези закони де! Не само това, което ви изнася!
Разбира се probcho и аз това казвам!
emilgrigorov написа:200 кинта, и Ви казвам на момента, julyanvonemona. Вземайте промоцията, не се колебайте. Днеска има, утре - няма.
probcho, julyanvonemona няма да седне да чете, не е такъв човек
petko_a написа:чл.23, т.2 и чл.26, ал.1 от ЗКИР.
Сумата която Вие ми дължите нарасна на 1000лв!.... а при напън - и на одобрен проект....
petko_a написа:Ако става дума само за единия идентификатор, може да се заяви и да се закупи още преди въобще да е имало и идея да се строи. И нали тук само си говорим, какви са тия пари дето се разхвърлят наляво и надясно? Не знаете ли, че е криза?
julyanvonemona написа:Само дето в цитираните от petko_a разпоредби не пише как ще удовлетворят Вашето (emilgrigorov) условиеСумата която Вие ми дължите нарасна на 1000лв!.... а при напън - и на одобрен проект....
petko_a написа:Само се джафкате и се дразните един друг.
А ако се бяхте видяли и бяхте пили бира на времето, сега с какво щяхме да се забавляваме?
petko_a написа:Да, и аз съм на мнение, че е проектен. Но да ти кажа, обаче, че никъде в удостоверенията, с които ми продават идентификаторите не пише "проектни". Пише нови. А къде са написани условията, при които да се използват? Да не вземете и на мен сега да ми искате пари? От сега ви казвам-НЯМАМ!
julyanvonemona написа:... Това обаче няма да ме сложи на една маса с emilgrigorov, дори и последния да изплати дълга си към мен. Просто моят геном не носи хромозомите на плоските червеи.
vdggbg написа:petko_a написа:Да, и аз съм на мнение, че е проектен. Но да ти кажа, обаче, че никъде в удостоверенията, с които ми продават идентификаторите не пише "проектни". Пише нови. .....
Проектният идентификатор става истински такъв тогава, когато се измени КК по съответния ред. Дотогава е нещо като облигация с падеж под условие. ...
vdggbg написа:...Проектният идентификатор става истински такъв тогава, когато се измени КК по съответния ред. Дотогава е нещо като облигация с падеж под условие. Аз пари не искам - даже и от такъв преуспял човек като emilgrigorov.
emilgrigorov написа:...А Поли_г, като обикновено, е права във всяко отношение.
poli_g написа:спам, флууд или каквото там:emilgrigorov написа:...А Поли_г, като обикновено, е права във всяко отношение.
Тя си седи, че е неудобно да пише права.... но иронията ще отчете и подмине с .
Назад към Строителство и регулация
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 54 госта