начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Moga li da sydia e-pay?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Moga li da sydia e-pay?

Мнениеот nerranza » 08 Апр 2004, 14:56

Vyprosyt mi e svyrzan, s tova dali moga da zaveda delo s/u E-pay za prichineni neudobstva i kakvo obeshtenie, eventualno bih mogla da polucha pri spechelvane na deloto. Situaciata e slednata: Kato klient na E-pay plashtam vsiaka godina no 20 lv za vyzmojnostta on-line da proveriavam kakvi tranzakcii sa praveni po debitnata mi karta(polucheni i plateni sumi), no veche ne vedyj mi se sluchva v izvlechenieto koeto poluchavam on-line da lipsvat tranzakcii. Kaki tochno moga da dokaja lipsata na syotvetsvie i kak tochno da zaveda delo.
Blagodaria Vi predvaritelno za okazanata pomosht!
nerranza
Нов потребител

Re: Moga li da sydia e-pay?

Мнениеот Toshko » 08 Апр 2004, 15:10

Ето например една идейка от мен - теглиш си пари от банкомат (пример за транзакция при която сума "изтича" от банковата ти карта)...искаш хартиена бележка от банкомата за извършената транзакция, взимаш си я , запазваш я, ако тази транзакция после липсва в справката от И-Пей, ВЕДНАГА завеждаш делото. Прочети обаче внимателно общите условия на фирмата за предоставянето на услугата, аз не съм ги чел, но е възможно там да има клаузи, ограничаващи или изключващи отговорността на И-Пей при подобни случаи. Ако е така, откажи се от идеята за завеждане на дело-ще се измъкнат.
Toshko

Re: Moga li da sydia e-pay?

Мнениеот nerranza » 14 Апр 2004, 21:53

tova s tegleneto na parite ot bankomat ne reshava problema s gubeneto na info! Ako otida do bankata i poiskam izvlechenie po smetka to vsichki tranzakcii shte sa na lice i tazi informacia shte se razlichava ot tova koeto poluchavam kato nalichni tranzakcii v i-explorer-a.Vyprosyt mi e dali informaciata v explorer-a e dostatychno dokazatelsvo za nekorektnostta na e-pay i ako ne notariummoje li da pomogne v sluchai?
nerranza
Нов потребител

Назад към Общи дискусии