julyanvonemona написа:... и оставим tany_ivanova спокойно да обсъди нещата!
Е то аз съм я изоставил от самото начало ... плуралистично и всячески. Да си води записки.
|
|
julyanvonemona написа:... и оставим tany_ivanova спокойно да обсъди нещата!
emilgrigorov написа:И двата варианта предполагат премахване на незаконното строителство. И двата са еднакво в рамките на закона. Единият обаче държи сметка за доста фактори, включително и икономическа целесъобразност. Е, и предоставя възможност за прояви на искрена симпатия от страна на администрацията. Все пак Конфуций е казал , че не се убива мравка с меч :D
[/color]julyanvonemona написа:Реално при така създадената обстановка варианта е само един.
Премахване на незаконния обект със заповед на органа по чл.225 (1) ЗУТ или изпълнение на същото по доброволно. Начинът наринудителното премахване се осъществява от органите на ДНСК и става по ред какъвто те определят. Доброволното премахване се осъществява от потърпевщия също по ред и под плътен контрол на общинарските или ДНСК службите. Но по- интересното е да разискваме въпроса, който зададох на [color=#FF00FF]tany_ivanova относно режима на търпимост и узаконяването. Може би най- новият участник в беседата или Вие бойни приятелю emilgrigorov ще дадете своя принос в разискванията.
[/color]julyanvonemona написа:[color=#FF00FF]nk7702n Да се обзаложим че произволно взет общинарски служител, едва ли някога е обмислял дали между узаконяването и режима на търпимост съществува знак за тъждественост.
А относно мнението на tany_ivanova, то е некомпетентно, основано единствено на омраза към себе си, пренесена върху околните. Нямам нерви да се занимавам с недо.бани.
Да се обзаложим че произволно взет общинарски служител, едва ли някога е обмислял дали между узаконяването и режима на търпимост съществува знак за тъждественост.
Melly написа:julyanvonemona, понеже хвърляш камък, аз ще ти задам задачка:
Колко правят две ябълки и три круши?
а) нищо;
б) компот;
Ти си наред.
emilgrigorov написа:Melly написа:julyanvonemona, понеже хвърляш камък, аз ще ти задам задачка:
а) нищо;
б) компот;
Ти си наред.
... две ябълки и три круши и полвин кило захар програма номер 9 в машината за хляб три бурканчета конфитюр
nk7702n написа:Големи сте сладури! Стигнали сте чак до конфитюра...
julyanvonemona, в това, което си предположил за общинарските служители, че не правят разлика между пар.16 и пар. 184 съм се убедила лично. Веднъж даже им изготвих една молба да ми отговорят дали една постройка е в режим на търпимост при приключило с отказ производство по пар. 184 и те ми отговориха официално / няма да казвам от коя Община/, че щом има отказ по пар. 184, значи и пар.16 не е налице. Представяте ли си каква ерудираност, какво нещо...!?
Melly написа:Да се обзаложим че произволно взет общинарски служител, едва ли някога е обмислял дали между узаконяването и режима на търпимост съществува знак за тъждественост.
julyanvonemona, понеже хвърляш камък, изхождайки от горната ти мисъл аз ще ти задам задачка:
а) нищо;
б) компот;
Ти си наред.
Melly написа:nk7702n написа:Големи сте сладури! Стигнали сте чак до конфитюра...
julyanvonemona, в това, което си предположил за общинарските служители, че не правят разлика между пар.16 и пар. 184 съм се убедила лично. Веднъж даже им изготвих една молба да ми отговорят дали една постройка е в режим на търпимост при приключило с отказ производство по пар. 184 и те ми отговориха официално / няма да казвам от коя Община/, че щом има отказ по пар. 184, значи и пар.16 не е налице. Представяте ли си каква ерудираност, какво нещо...!?
Надали горното откровение интересува аудиторията, ама дай да ти дадем награда, все пак...
Печелиш брошка, Наде!
П.П. Къде отиде циганката. Запиля се като ланския сняг.
Melly написа:Долавям, че не сте ме разбрали. Еми.... да ви го рЕкна директно тогава.
Кому е нужно да ви слуша разговорите, еле пък хвалбите ти, Наде. Това действие е напълно възможно да се осъществи през друг канал (при все знанието ми за наличие на "топла връзка" между двама ви), а не в "ефир" и то от този форум, все пак! Заприлича на клюкарник.
Моля да бъда извинена от другите посетители, но така ще е, когато някой не разбира от деликатно поднесена бележка.
nk7702n написа: .... Нещо не разбирам. Защо не ми обясниш? ......
Melly написа:nk7702n написа: .... Нещо не разбирам. Защо не ми обясниш? ......
Дълго е, а е и сложно за крехката ти психика. Трябва да ти обяснявам с чертеж, а не с думи....
nk7702n написа:Melly написа:nk7702n написа: .... Нещо не разбирам. Защо не ми обясниш? ......
Дълго е, а е и сложно за крехката ти психика. Трябва да ти обяснявам с чертеж, а не с думи....
Явно на теб не ти достигат изразните средства, затова започваш да нервничиш нещо.. Просто се опитвам да ти помогна да си изясниш нещата, какъв ти е точно проблемът с мен.
Назад към Строителство и регулация
|
|
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 23 госта