начало

Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС Пленумът на ВСС стартира втора процедура за избор на шеф на ВАС

Презаверка на разрешение за строеж

Дискусии и казуси в областта на данъчното право
Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Презаверка на разрешение за строеж

Мнениеот boyaneca » 22 Ное 2012, 11:47

Здравейте.Предстои ми презаверка (презаверяване} на разрешителното за строеж на масивна сграда .Един мой познат като мен като мен с втора група инвалидност [глухота]е бил освободен от таксата за презаверка в район Столична Община.Но в нашата Община Витоша не знаели за подобно нещо .Моля за съдействие тъй като в Съюза на глухите липсва юрист.
Благодаря предварително
boyaneca
Младши потребител

Re: Презаверка на разрешение за строеж

Мнениеот julyanvonemona » 23 Ное 2012, 09:06

Темата Ви не е ориентирана в правилния раздел на Форума. Преместете я където се коменират въпроси по ЗМДТ или законите които уреждат социалнисят статус на гражданите в РБ.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Назад към Данъчно право