начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Надстройка на таван

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Надстройка на таван

Мнениеот julyanvonemona » 09 Яну 2013, 21:00

emilgrigorov написа:Мерси, мерси :lol:
А след 90-та земята е реституирана, така че ... --- ... :lol:
За сметка на това, Поли е Ст.П., поради което с нея шега не бива, Емонски :!: Не бива :!: :!: :!:

моля за извинение - прибързах просто не допрочетох че земята е реституирана.
Със старшите офицери хич ама хич не се шегувам , просто наистина преди година и няколко месеца подхвърлих на посоки че не знам какво стана с тоя мораториум и poli_g веднага се намеси в темата и направи пълно дознание по въпроса. Сега пак изпуснах пусулата и пак имам нужда да знам, щото ме интересува заради една колежка и съученичка от 60-те години на миналия век.
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот probcho » 12 Яну 2013, 22:01

julyanvonemona написа:моля за извинение - прибързах просто не допрочетох че земята е реституирана.

По този повод и отворих другата темичка, но там веднага се предположи, че търся оборване на тълкувателно решение!
Все пак въпроса си има своето значение и потърсих (там) някакво виждане по въпроса, може би с цел уеднаквяване....
probcho
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 12 Яну 2013, 22:17

Ако визираш мен, дори не съм се и сетил че може да се разсъждава на тема оборване на решение на ВКС, камо ли да обвинявам някого че се опитва да го прави. За мен тълкувателните решения на ВАС и ВКС са VOX DEI
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Предишна

Назад към Строителство и регулация