начало

Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища Обявиха конкурси за повишаване в гражданските и наказателните отделения на окръжните съдилища

Запазване на действащ ПУП и издадено Р.Стр. при делба

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Запазване на действащ ПУП и издадено Р.Стр. при делба

Мнениеот nk7702n » 12 Яну 2013, 23:13

:roll: Следващата интересна тема е :
http://www.mediapool.bg/%D0%B7%D0%B0%D1 ... 01589.html
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот julyanvonemona » 13 Яну 2013, 12:41

nk7702n вие все пак сте юрист нали?
Щом е така, защо си позволявате да ангажирате вниманието на юристи (нас останалите участници неюристи не ни взимайте предвид) с този журналистически бълвоч. Който го прочете мигом ще си зададе въпроса дали ЗУЧК действа с обратна сила. Толкова за сега! При проява на интерес към темата и в случай, че бъде изведена в отделно форумно зоглавие, можем както казва probcho, да си побращолевим още!
Аз определям какво е моя работа!
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Яну 2013, 13:18

julyanvonemona написа:nk7702n вие все пак сте юрист нали?
Щом е така, защо си позволявате да ангажирате вниманието на юристи (нас останалите участници неюристи не ни взимайте предвид) с този журналистически бълвоч. Който го прочете мигом ще си зададе въпроса дали ЗУЧК действа с обратна сила. Толкова за сега! При проява на интерес към темата и в случай, че бъде изведена в отделно форумно зоглавие, можем както казва probcho, да си побращолевим още!

Сега те прочитам. Какво да ти кажа, далече ми е мисълта от някакво обратно действие на ЗУЧК. Мислех си по - скоро за ЗЗТ. Ама, както си написал, за неюристите няма значение. Приятен ден! :wink:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 15:16

Това за Петко, Емонски, Надето и баш геодезистката, дето не и беше ясно нещо:
http://www.lex.bg/forum/viewtopic.php?f=26&t=53254&p=514201#p514201
И, като говоря нещо, си водете записки, и да се чува само "Осанна, Осанна" , анадъмно :?: :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Яну 2013, 15:35

emilgrigorov написа:Това за Петко, Емонски, Надето и баш геодезистката, дето не и беше ясно нещо:
И, като говоря нещо, си водете записки, и да се чува само "Осанна, Осанна" , анадъмно :?: :lol:

Празнословието е присъщо само на малцина тук в лекса, нали, господин Григоров? :roll:
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот Melly » 13 Яну 2013, 16:37

Малейййй Григоров, ама ти ги правиш на пух и прах, бре. Особено в темата, към която си препратил... Излезе ти и на теб име. :lol: :lol: :lol:

П.П. След като и на Емонски му е направило силно впечатление изявата на Наде... ман, мани, бегай.
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот Melly » 13 Яну 2013, 16:50

Така и не ми стана ясно какво точно Наде е казала - впрочем, нейно неотменно право е да си заличава част от постовете, но за такива като мен, дето не са успели да я прочетат "веднага", се губи някак си "нишката". Не е болка за "умиране", но изявите на такъв участник не са лицеприятни. :roll:
"Понякога седя и си мисля...а понякога просто си седя."
http://vbox7.com/play:68f9c028
Аватар
Melly
Старши потребител

Мнениеот nk7702n » 13 Яну 2013, 16:56

Melly написа:Така и не ми стана ясно какво точно Наде е казала - впрочем, нейно неотменно право е да си заличава част от постовете, но за такива като мен, дето не са успели да я прочетат "веднага", се губи някак си "нишката". Не е болка за "умиране", но изявите на такъв участник не са лицеприятни. :roll:

Всъщност, твоето мнението изобщо не интересува никого, но щом питаш, бяха дребни шеги,реших, че понеже не са по темата, са излишни, язък, изпуснала си клюките пак. Относно това кое е лицеприятно, ти също не си приятна на много хора тук, ама те търпят, защото са достатъчно възпитани, така че си гледай работата и си върви по пътя. :lol:
Последна промяна nk7702n на 17 Яну 2013, 02:00, променена общо 4 пъти
nk7702n
Старши потребител

Мнениеот vdggbg » 13 Яну 2013, 17:02

Г-н Григоров прави на пух и прах единствено оборимата презумпция за наличието между собствените му уши на представа за елементарно възпитание - не за първи път, за съжаление.
Аватар
vdggbg
Активен потребител

Мнениеот julyanvonemona » 13 Яну 2013, 17:04

Melly написа:П.П. След като и на Емонски му е направило силно впечатление изявата на Наде... ман, мани, бегай.

Такъв съм си аз впечатлителен, даже и от тебе се впечатлявам Melly!
.......................................................................................................
Осанна, осанна emilgrigorov, нали така! :lol: :lol: :lol:
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 17:14

:wink: :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 13 Яну 2013, 17:22

emilgrigorov написа:Това за Петко, Емонски, Надето и баш геодезистката, дето не и беше ясно нещо:

Научи се да смяташ, брат!
Обаче, тъй като нямам намерение да те лишавам от жизнените ти нужди от възхвали, току виж си се разболял, няма да те убеждавам.А ако ти е проблем ( а въпреки всичко, явно ти е), ще минеш през адвокат и после пак до геодезист ще опреш. Те ще ти го решат, не се притеснявай.
petko_a
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 19:12

Петко, аз, мойто момче, проблеми нямам :lol:
Между другото, това безумие, дето, айде да не си ти, но твои колеги, го забърквате от некадърност, алчност и високо самочувствие, ми е ежедневие на мен. Като тая дивотийка в другата тема - кой мислиш, че я е забъркал.

И, не знам кога ще ми писне, да почнат да хвърчат лицензи и да си поиграем с едни други кодекси. Въздържам се за сега де.
Последна промяна emilgrigorov на 13 Яну 2013, 19:28, променена общо 1 път
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 13 Яну 2013, 19:16

И така е нормално да е. Адвокати и геодезисти колкото искаш.
petko_a
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 19:31

Петко, ако обърнеш внимание, нищо не си казал по темата, по същество. Само - как си се окъкал ... щото не слушаш :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 13 Яну 2013, 19:44

Типичен похват на водене на разговор, ала emilgrigorov!
Все едно аз смених темата.
Ти учи теореми и гледай да не се окъкаш покрай площите, не ме мисли мен, аз съм си добре.
А по темата...
След това мнение човек няма как да не онемее:

"Иначе, по-добре им го раздели графично имотеца, по начин, приемлив за страните. Прасни им след това колчетата (но си състави протокола, и им го дай после), и ги остави да си живеят щастливо на предварителен договор за доброволна делба, с координати на междата. Вземаш си парите, без излишни гимнастики, и - всички доволни. Нааай-много да им извадиш едни проектни идентификатори, като бонус :wink:
Ще си си свършил работата като хората. И няма да е твой проблем, че после нещата ще се нормализират, че ще си станат както обикновено :lol:"
petko_a
Потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 20:04

И пак - нищо :lol: Твърдо мълчание, като партизанин пред Гешев :lol:

Именно, Петко. Ще си си свършил работата, до където си стигнал. Пък, ако искат, и по-нататък. Нооо - трябва пипе за това. Не е за тебе.
Май е време да преминеш на платено обучение. :lol:
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

Мнениеот petko_a » 13 Яну 2013, 20:21

Нали ти показах, че знам какво всъщност търсиш в този форум? Достатъчно човеколюбив съм, че да издевателствам над теб и да ти го отнемам. Затова аз съм до тук.
Иначе за свършването на работата по такъв начин - виж другата тема.
Всичко най-добро!
petko_a
Потребител

Мнениеот julyanvonemona » 13 Яну 2013, 20:50

emilgrigorov написа:И пак - нищо :lol: Твърдо мълчание, като партизанин пред Гешев

Осанна, осанна emilgrigorov, Ти Изначалний позволи, всеки произволно избран циганин (ром) да прочете в архивите на бившата "държавна безопастност",как партизаните са "мълчали" пред Гешев. Нима ти който си неподвластен на пространствено-времевия континуум забрави как Гешев с елементарни финтове им измъкваше всичко от устата?
Аватар
julyanvonemona
Старши потребител

Мнениеот emilgrigorov » 13 Яну 2013, 20:57

:lol:
Е нали това се опитвам да направя, ама ... :lol:

Имаше един виц, инженер Ганев изнася лекция в МЕИ-то: Дъската - изпълнена с формули, а инж. Ганев се обръща към студентите:
Колеги, ще ви разкажа от какво огромно значение са тези формули:
Преди години попаднах в лапите на вражеското разузнаване. И те, извергите, ме подложиха на разпити, изтезания : "КАЖЕТЕ, ИНЖЕНЕР ГАНЕВ ФОРМУЛИТЕ, ИЗДАЙТЕ ИНЖЕНЕР ГАНЕВ ФОРМУЛИТЕ". И така - дни наред. А аз - мълчах ли, мълчах. Нищо не казвах.
Та, Колеги, запомнете от мен - учете, Колеги, формулите, защото много боли!
Carthago delenda est.
emilgrigorov
Активен потребител

ПредишнаСледваща

Назад към Строителство и регулация