начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Firma Applet sa reketyori

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Firma Applet sa reketyori

Мнениеот Applet-sa-trash » 18 Юни 2004, 23:24

Firma Applet - http://www.applet-bg.com sa nekadyrnici, reketyori i mutri. Obshtite usloviq - napisani ot samite tyah - ne si gi spazvat, a kogato predyavite isk za obezshtetenie, ne samo che NE vi vryshtat instalacionnata pyrvonachalna taksa, no i poseshtavat doma Vi, za da vi reketirat i zaplashvat s umruci Vas i semeistvoto Vi ! Upravitelya Todor Zahariev (na kogoto e registrirana firmata) i brat mu lichno reketirat bivshite si klienti kato hodyat po domovete im, narichat horata kradci i pokazvat yumruci! Tezi "Biznesmeni" zaslujavat da gladuvat do prysvane, zashtoto i dvamata sa nad 120 kg, zashtoto sa moshenici i lujci. Zatova ako vidite tazi firma, byagaite nadaleche. Tova sa administratori, koito narochno shte vi izkluchat, nqma da imate s dni i sedmici uslugata za koyato ste si platili predvaritelno. Nqma da vi okajat gram sydeistvie ili poddryjka, dori i cyal den da prekarate na telefona sys slujitelkata im, a ako reshite da si smenite IP-to, za da si polzvate interneta za KOITO STE SI PLATILI - shte bydete obvinen v krajba! Mi da si pusnat VPN ako iskat da predotvratyat tova! No yavno umstveniya im bagaj ne im dostiga, koeto reflektira syotvetno i vyrhu kachestvoto na mrejata im: downtime > 10-20%, typical packet loss > 5% za ICMP paketi s dyljina 32 bytes, skorost < ot 60% ot kapaciteta za koito plashtate, kato nikoga ne doblijava 90 ili 100%. Mi tva e. Postvam tozi mail na mnogo mesta i na mnogo priateli, ako neshto se sluchi s men ili semeistvoto mi. Todore, i az znaq kade jiveesh i kade ti e ofica, tova po povod na zaplahite!
Razprostranyavaite informaciata, za da ne stradat drugi potrebiteli.
Applet-sa-trash

Re: Firma Applet sa reketyori

Мнениеот Cops » 22 Юни 2004, 09:52

Би ли ми обяснил по подробно ако обичаш ? Смятам да се включвам към тях защото хората говорят само хубави работи за тях ...От каде тая злоба в теб ? Кажи ми защото ако има нещо такова да знам !
Cops

Мнениеот Applet-user » 22 Юни 2004, 10:13

Хаха. Еми ти кажа, че от около една година съм към Аплет, нямам грам packet loss, скоростта е направо гарантирана (а не се води такава), downtime-а е веднъж на 2-3 месеца, непрекъснато увеличават скоростите, а самите хора вече ги познавам лично повечето и са супер свестни и сериозно ме съмнява, че могат да направят подобни простотии.
Ще ти кажа, че ако продължаваш да клеветиш по този начин тези които ще те рекетират няма да са Аплет, а ще са юзрърите на Аплет, защото повечето са на моето мнение.
Просто дай някакви доказателства (хаха да бе), защото до момента твоето са празни приказки и повече ми изглежда, че си някакъв разгонен ........ (или може би си от конкуретна фирма, но едва ли) и се опитваш да им опетниш името (по супер жалък начин), от колкото нещо друго!

Postvam tozi mail na mnogo mesta i na mnogo priateli, ako neshto se sluchi s men ili semeistvoto mi. - Добре бе!

Смешен си ми пич :)
Applet-user

Мнениеот лалала » 22 Юни 2004, 10:14

Тоя говори глупосттти
лалала

Мнениеот sha se setish » 22 Юни 2004, 10:19

A ti, Stefane, qwno si edinstweniq user, kojto ne e dowolen ot Applet...
sha se setish

Мнениеот Доволен клиент » 22 Юни 2004, 11:04

Не знам на теб какъв ти е проблема, но аз съм клиент на Аплет от няколко месеца и съм повече от доволен. Скоростта на интернета ми е вече двойно по-висока от първоначалната и винаги когато имам проблем със скоростта и връзката хората са много отзивчиви и точни. Държа да подчертая, че проблеми се появяват от време на време, но те винаги се решават в максимално кратки срокове. Освен това другия много важен факт е, че аз съм физически на края на жицата и ако аз не се оплаквам то едва ли и другите клиенти има за какво да се оплакват.
Доколкото познавам хората не ми се вярва да са заплашвали с физическа саморазправа теб и твоето семейство. ДА възможно е да сте се карали с тях, но не ми е ясно как едни нормални хора ще тръгнат да ти разправят глупости за мутри и да заплашват.
Явно това което правиш ти е клеветиш фирмата, защото ти си първия човек от който чувам да има подобни проблеми с тях и с услугата, която предлагат.
Доволен клиент

Мнениеот Тодор Захариев » 22 Юни 2004, 14:03

Случаят Стефан Тошев.
Г-н Тошев беше абонат на Applet през втората половина на 2003 г.
Проблеми с връзката имаше, но както се оказа когато донесе компютъра си
в офиса на Applet, паметите на компютъра не бяха читави. Аз му предложих
ВРЕМЕННО, докато си намери памети да използва мои. Инсталирах му firewall,
с който работя и всичко си тръгна.
Няколко седмици по-късно, точно на 31.12.2003 и 1.1.2004 г-н Тошев си сменя
IP-адреса с такъв, които няма ограничение по скорост, а е на трафик и за по-малко
от 24 часа успява да оползотвори над 10000 МБ международен трафик.
Аз лично му се обадих по телефона и обясних положението, тогава той мълча, обеща
да дойде в офиса. Не дойде. Според общите условия след 1 месец беше прекъснат.
След многобройни опити по телефон и е-майл да уредим среща и да приключим с г-н Тошев
на 18.6 го посетихме у дома, след поредното негово обещание да дойде след 1/2 час в офиса.
Това което иках е да ми върне паметите.
Отговорът беше - ако му върнем инсталационната такса, ще ми върне паметите.
Така постояхме известно време пред вратата на апартамента в който живее г-н Тошев.
Аз искайки си паметите той искайски си инсталационната такса.
Никой не е вдигнал юмрук, камо ли да го употреби. Единствения път в който думата "бой"
беше спомената беше от самият г-н Тошев.
Проблемът се реши от майката на г-н Тошев, която излезе и му каза да върне каквото
е взел. Той така и направи.

На личните обиди и нападки на г-н Тошев не смятам да отговарям. Но искам да отбележа,
че конфликт, който за мен беше личен - аз давам памети на "приятел", а той се отнася
с мен като към ... е виждате сами, г-н Тошев пренесе към фирма Applet.
Applet не е предявявал претенции към г-н Тошев да заплати откраднатия трафик.
Тодор Захариев

Мнениеот sunch » 22 Юни 2004, 16:39

offf ne znam opraviaqite sa!
sunch

Мнениеот user - applet » 22 Юни 2004, 21:30

Аз също съм потребител на услугите на фирма аплет вече няколко месеца и не съм имал никакви проблеми. Според мен или си адски зле с нервите и като нищо не разбираш от компютри си го изкарваш на хората, или просто прекаляваш с наркотиците.
user - applet

Мнениеот Dreamblade » 23 Юни 2004, 00:29

Абе махнете го тоя аматеур. Не им обръщайте внимание на такива. Аплет са си читава фирма.
Dreamblade

Мнениеот onecabelnet » 23 Юни 2004, 01:18

WINAGI 4etete obstite uslowija dori tezi s drebnite bukwi4ki, nikoi ne Wi e karal da si plastate instalazionna taksa - Wie sami i dobrowolno ste si dali parite za da polu4ite ka4estwo, njama perfektni nesta njama i perfekten internet

bezplatna instalazia=losha poddrujka i obratnoto

*** interneta kakuwto i da e e s pari ***
onecabelnet

Мнениеот Host » 23 Юни 2004, 12:11

Абонат съм на Аплет още от самото начало и абсолютно никакви проблеми нямам с тях...хората си вършат задълженията с мерак;-)Така че по-дорбре отивай на психо да ти промие мозъка малко...много де
Host

Мнениеот applet -kak? » 25 Юни 2004, 11:27

sigurno firmata si e nared(ne sporq) ama obqsnete mi kak za 24h moje da se napravi 10GB trafik.toi cqlata liniq li e zapylval.i ako towa e taka i e tolkowa lesno da se napravi- ami syotvetno 6te se poqvqvat klienti koito 6te sa nedovolni, 4e dokato ediniq tegli sveta , drugiq ne moje da si proveri i po6tata daje.tova e samo moe li4no mnenie.i 6tom po4ti vsi4ki sa dovolni ediniq izliza klevetnik
applet -kak?

Мнениеот user-na-applet » 25 Юни 2004, 19:13

Не е невъзможно да е "оползотворил" 10000Мб за 24ч, дори и да не пречи на другите. Това, че като не искат да става така, да си сложат VPN не е аргумент, защото има много други начини да прецакаш една LAN мрежа стига да поискаш (добре, че малкото кретеноидче не ги знае;) ..

Доколкото познавам въпросните хора, истината е, че никого не биха заплашвали, 100% съм сигурен, че са се опитали да се разберат културно, както и че не са искали въпросните 10000Мб да бъдат платени (въпреки, че според мен не само RAM-а, ами и PC-то му е трябвало да си вземат, докато си плати неограничения трафик)..

От 1 год. ползвам услугата на апплет, скоростите по оферта не са гарантирани, но винаги са максимално високите, даунтайм - наистина много рядко и много за малко. Ако има някакви проблеми с мрежата, е достатъчно да се обадите и ги отстраняват веднага. Хората си вършат работата с мерак и имат истинското желание всичко да е наред.

Написаното от този - Стефан Тошев - са пълни простотии, явно момчето няма правилният подход към напълно коректните и кадърни хора в живота си въобще. На такива като него, незнам кой може да предложи услуга от която да са доволни.
user-na-applet

Мнениеот LOL » 23 Юли 2004, 09:38

Pi4 ako teia biaha mutri nema6e da jiv :)
LOL

Мнениеот Диян Димитров » 23 Юли 2004, 16:00

Ами аз като бивш служител на тази фирма би трябвало да имам негативно отношение към нея. Но не е така. Относно мутрите далеч си от истината - бат Тошко и брат му са си пичове... та Стефане я кажи аз ли те вързах към Аплет или греша?
Диян Димитров

Мнениеот Klient na Aplet » 11 Дек 2004, 14:21

"Tezi "Biznesmeni" zaslujavat da gladuvat do prysvane, zashtoto i dvamata sa nad 120 kg" - това какво? Расизъм ли е? Май мирише на такова!!! Не може с такива нападки да търсиш справедливост и съжаление и да се правиш на невинна жертва.
Мисля, че се опитваш да получиш не справедливост, а популярност на гърба на хора, които със сигурност не заслужават оплюването. Не се притеснявай - никой няма да те сбърка като велик хакер, а като човек, опитващ се да излъже фирмата-провайдър и - хванат... ;-)

Аз също съм клиент на ф. "Аплет" от няколко месеца и да ти кажа: хората работят здраво за парите, които плащам. Винаги са отзивчиви и много проблеми не е имало до сега. Скоростта не е гарантирана, но си е 100% и повече даже...
Klient na Aplet

Назад към Общи дискусии