начало

Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ Адвокатка е била задържана, докато защитава ЧСИ

незаконна постойка,МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Правила на форума
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

незаконна постойка,МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Мнениеот kris8575 » 27 Юни 2013, 11:30

БИХ ИСКАЛА КОМПЕТЕНТЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА,КОЙТО ЩЕ ЗАДАМ.
ПРЕДИ ГОДИНИ МАЙКА МИ И ЛЕЛЯ МИ ПОЛУЧАВАТ КЪЩА ДАРЕНИЕ ОТ ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ.КЪЩИТЕ СА С НОТАРИАЛЕН АКТ РАЗДЕЛЕНИ,КАКТО ЗА МАЙКА МИ ТАКА И ЗА ЛЕЛЯ МИ.НО СА СЪС ОБЩО ПРИЛЕЖАЩО ДВОРНО МЯСТО,КОЕТО ОЩЕ НЕ Е РАЗДЕЛЕНО МЕЖДУ ТЯХ ДВЕТЕ.НО ПРЕДИ 2 ГОДИНИ МАЙКА МИ ПОСТРОИХ ПОСТРОЙКА(КОЯТО СПОРЕД МЕН НЕ СЕ ВОДИ МАСИВНА)-ПРЕДСТАВЛЯВАЩА-НАВЕС(ДЪРВЕН ПОКРИВ) СЪС КОЛОНИ И САМО ЕДНА ИЗИДАНА СТЕНА,КОЯТО Е ОКОЛО 3 МЕТРА, СОЧЕЩА КЪМ УЛИЦАТА(ЗА ДОПЪЛНЕНИЕ НЯМА НИЩО ОБЩО СЪС СТЕНА ИЛИ ГРАНИЦА СЪС КЪЩАТА НА ЛЕЛЯ МИ,ПОНЕЖЕ ТЯ Е ЗАЛЕПЕНА СЪС ОБЩ КАЛКАН ЗА НАШАТА КЪЩА-КЪЩАТА И СОЧИ НАЗАД КЪМ ДВОРА,НЯМА ЛИЦЕ КЪМ УЛИЦАТА).ТАЗИ ПОСТРОЙКА Е СЪС ОБЩИ СТЕНИ С КОМШИИТЕ,ОТ КОИТО ИСКАХМЕ РАЗРЕШЕНИЕ ЗА СТРОЕЖ И ТЕ НИ ДАДОХА ПОЛОЖИТЕЛЕН ОТГОВОР(БЕЗ ДОКУМЕНТ,УСТНО СПОРАЗУМЕНИЕ).НО ОТ ЛЕЛЯ МИ НЕ СМЕ ИСКАЛИ ТАКОВА,ВЪПРОСЪТ МИ Е-1)ВОДИ ЛИ СЕ НЕЗАКОННО СТРОИТЕЛСТВО И ЛЕЛЯ МИ 2)ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА СЪБОРЯТ ПО СЪДЕБЕН РЕД ПОСТРОЙКАТА.МОЛЯ ОЧАКВАМ СПЕШНО ОТГОВОР И МНЕНИЕ.ЗАЩОТО НЕЩАТА ЕСКАЛИРАТ И СА НЕТЪРПИМИ,БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО.
kris8575
Нов потребител

Re: незаконна постойка,МОЛЯ ЗА ПОМОЩ

Мнениеот sunrise » 27 Юни 2013, 11:47

Въпреки доста обърканите Ви обяснения-да, незаконна е. И ако ескалацията идва от лелята, ще я бутнат като стой та гледай.
И не крещете по форумите. Тук нито накой Ви е виновен с нещо, нито Ви е длъжен.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот kris8575 » 27 Юни 2013, 11:57

sunrise написа:Въпреки доста обърканите Ви обяснения-да, незаконна е. И ако ескалацията идва от лелята, ще я бутнат като стой та гледай.
И не крещете по форумите. Тук нито накой Ви е виновен с нещо, нито Ви е длъжен.
БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА,НО НЕ РАЗБИРАМ СЛЕДНОТО?
"""И не крещете по форумите. Тук нито накой Ви е виновен с нещо, нито Ви е длъжен""""
kris8575
Нов потребител

Мнениеот sunrise » 27 Юни 2013, 12:12

Писането само с главни букви се счита за крещене във форума. Тук колегите отговарят при желание от тяхна страна. Писането с главни букви няма да направи проблема Ви по-важен за тях, напротив, ефектът може да е обратен.
sunrise
Активен потребител

Мнениеот kris8575 » 27 Юни 2013, 12:14

Още веднъж благодаря,просто не съм запозната с този вътрешен ред по между ви.Приемам забележката,хубав ден ВИ желая.
kris8575
Нов потребител

Назад към Строителство и регулация