начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Lex party

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Lex party

Мнениеот Begemot » 21 Окт 2004, 13:09

Що се отнася до ценза: Абсолютно необходимо и задължително е във форума да е влизано поне веднъж! В противен случай става съмнително как и откъде въпроснията участник е разбрал за срещата :) Но при ясно изразени положителни качества - умения в танцуването, склонност да се черпят околните и други подобни, дори и това условие става незадължително !
Begemot

Мнениеот lazar_petrov » 21 Окт 2004, 13:09

A, btw, da otgovorq na _ozverela_

Dear maCko, JELANIE ZA ZAPOZNAVANE - IMA!!! KAKTO KAZVA I S.SACHEN COBURG UND GOTHA - "BEPBAu Mu"!
lazar_petrov
Младши потребител

Мнениеот _ozverela_ » 21 Окт 2004, 13:20

бройката гледам става все по-голяма:))) това добре:))) доволна съм:))
_ozverela_

Мнениеот Pitanka » 21 Окт 2004, 13:39

Много благодаря за поканата.Ще се възползвам и ще дойда, ако не ме блъсне трамвят 2/12/14/18 някъде по пътя;)
Pitanka

Мнениеот edit » 21 Окт 2004, 14:30

звучи доста добре, май ще се навия и аз да дойда :))
edit

Мнениеот Deyan_M » 21 Окт 2004, 14:57

Благодаряст:-) Пишете ме и мен-който там прави списъка!
Deyan_M

Мнениеот Deyan_M » 21 Окт 2004, 15:02

Записах си и настроих всякакви възможни аларми, будилници и т.н. в тази връзка:-)
Deyan_M

Мнениеот bgjurist » 21 Окт 2004, 19:53

Досежно Питанка и Озверела - Мишо Ви лъже, че не боли; на другия ден ще ме разберете!!! Болката в главата ми е толкова силна, че не ми остава време за спомени и после твърдят, че некои са правили стриптийз, но това НЕ Е ВЕРНО (ВЕРВАЙТЕ МИ!) Питанка, ако те блъсне трамвая, заведи един ОУИ, обективно съединен с ОИ. Мишо, възможно е тебе да не те е боляло първия път - помня те, като си седеше сам-самичък на масата зад една табела, на която пишеше LEX. Лазарчо, ти вече си "стара пушка", но не помня да си споменал, че те е боляло много от първия път; интересно е, защо да те брои Озверела 2 (словом - два) пъти - да не би да япеш и пиеш за двама?
bgjurist
Потребител

Мнениеот _ozverela_ » 22 Окт 2004, 09:52

Добро утро на всички:)))) В петък на 29.10 ще разберем дали и колко боли, а също и къде точно боли:)))
_ozverela_

Мнениеот Begemot » 22 Окт 2004, 10:00

Ще си позволя да направя една Поправка - за онези, които още не са разбрали и искат да разберат - ще се разбере къде и защо боли не в Петък, а най-рано в Събота (на bgjurist обикновено му се губят ден-два, тъй че той може да разбере чак в Понеделник, случвало се е).
Няма да издавам тайни относно болежки - който иска да разбере да дойде сам да провери ;)
Ваш парти-терапевт, доктор Кот Бегемот
Begemot

Мнениеот притеснителна » 22 Окт 2004, 10:25

въпреки огромното си притеснение ще си позволя да попитам на такива срещи как точно се разпознавате /изключвам тези, на които не им е за първи път/?
притеснителна

Мнениеот Pitanka » 22 Окт 2004, 10:43

Да наистина, кажете и на мен, че най-вероятно ще дойда сама(между другото, ако това ще направи лошо впечатлене, кажете предварително), и ако не ви разпозная, ще стане доста неловка ситуация.
Pitanka

Мнениеот Lazar Petrov » 22 Окт 2004, 12:17

Mr. President :):):)

Kazah na _ozverela_ da me pishe 2 <i slovom - dva> pyti, ta da ne se zabravq. Toq laf e ot edin razkaz na Chudomir, ta zatova. Inache si hapvam i si piivam samo za sebe si, ti pyk kak go kaza - za dvama - xaxaxaxaxa :):):)

Shte se vidim tam. Btw - abe shte trebe da me pozapoznaesh s chast ot naroda, shtoto az ne gi poznavam vsichkite...

"Dura lex, sed lex"
Lazar Petrov

Мнениеот Lazar Petrov » 22 Окт 2004, 12:19

A pyk na Pitanka da otgovorq -

SPOKO, Pitanke, spoko dear, spoko maCCCCCCCCCCCCko, shte da se zapoznaem i shte se razpoznavame. Ako e za vypros - i na chelata shte pishem koi koi e :):):)

"Dura lex, sed lex"
Lazar Petrov

Мнениеот Begemot » 22 Окт 2004, 12:20

Милите деца :) Раозпознаването да Ви е проблема - обикновено компанията пряко свързана с Lex партито се разпознава по видими признаци като: интелектуален външен вид (изключвам себе си - аз обикновено съм небръснат), добро настроение, табелка на масата (ако някой се е сетил да направи такава). Проследяването на сервитьорите също е добър начин - обикновено целия наличен персонал на заведението се стича да задоволява капризите ни.
Като краен вариант разбира се остава питането - персонала винаги и задължително е предупреден какво ще се случва. А с питане до Цариград се стига (поне според народа) та камо ли до масите на на Lex партито ;)

Ваш визуално-комуникативен консултант, кот Бегемот
Begemot

Мнениеот donna » 22 Окт 2004, 12:23

от сега ви пожелавам приятно прекарване
donna
Старши потребител

Мнениеот притеснителна » 22 Окт 2004, 14:29

до Питанка
явно, че ще трябва да се ориентираме по препоръките на Begemot :-)))
все пак обаче аз съм готова предварително да се срещна поне с вас Питанка

p.s.все пак съм притеснителна :-)
притеснителна

Re: Lex party-podrobnosti

Мнениеот _ozverela_ » 22 Окт 2004, 15:55

Та колеги, включвам се за последни новини! Имаме резервация за петък 29.10.2004г. в Ел Корасон! Наши маси са: 27, 28, 30 и 31:))) Ще има табелки, на които ще е записано "Лекс парти":)))
_ozverela_

Re: Lex party-podrobnosti

Мнениеот _ozverela_ » 22 Окт 2004, 15:56

Забравих...часът на срещата е 19.00:)))
_ozverela_

Мнениеот entuziast » 26 Окт 2004, 16:04

Slaba aktivnost kolegi... mnogo slaba.... a mozhe oshte ;)
entuziast

ПредишнаСледваща

Назад към Общи дискусии