начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Наздраве!!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Наздраве!!!

Мнениеот kafeto » 11 Окт 2004, 16:45

Само преди броени минути скъсах с приятелката си! Очаквам множество поздрави и честитки! Документи придружени със снимка можете да подавате на e-mail адрес "kafeto@lex.bg"! Допълнителна информация може да бъде открита на web адрес "nddinev.hit.bg"! Очаквайте резултатите от конкурса след 15-ти октомври! За второ и трето място са предвидени утешителни награди - посещения на наказателни дела с моя милост, захарни петлета, кубчета-рубик и сканди кръстословици!!! :)))
kafeto
Потребител

Re: Наздраве!!!

Мнениеот донна2 » 11 Окт 2004, 16:47

абе ти на какво обърна форума
донна2

Мнениеот супер » 11 Окт 2004, 16:58

Хич не съжалявай, а ако е била юристка още по малко. Послушай ме имаш само една верна приятелка
супер

Мнениеот kafeto » 11 Окт 2004, 18:02

на.......бардак! :)))
kafeto
Потребител

Мнениеот kafeto » 11 Окт 2004, 18:10

1. Хич не съжелявам бееееее! (иначе по взаимно си беше)

2. Не беше юристка - а иначе мисля точно такава да си хвана тоя път! Крайно време е! Не съм пробвал! Гери вика, че било супер яко! И аз смятам, че може би точно там се крие разковничето! :)

3. Съжалявам, че Ви занимавам с простотиите си, но какво пък толкова - малко ще разведрим строгата обстановка! :)))

4. Ейййй, лелкииии, не забравяйте, че аз съм на 21! (само един юноша бледен) :)))))))))))))))

5. .........мисля, че имам малко скоч на дъното на едно шише.........до скоро! :)))
kafeto
Потребител

Мнениеот bgjurist » 15 Окт 2004, 19:28

Виж, аз опитах и да съм женен. Не беше лошо да сключа брак; но лошото дойде СЛЕД това - развеждах се със 7 заседания!!!
bgjurist
Потребител

Мнениеот shveda » 16 Окт 2004, 13:28

Пожелавам ти наистина да си хванеш приятелка юристка, по-добре адвокатка с бучка лед вместо сърце и остър като бръснач ум и дано си много влюбен в нея!
shveda
Потребител

Ами, наздраве!!!

Мнениеот alexander_tonev » 17 Окт 2004, 00:03

Живей си живота, но не ни занимавай с него, приятел!
alexander_tonev

Re: Ами, наздраве!!!

Мнениеот kafeto » 17 Окт 2004, 00:18

Саше, ти си комплексар, братленце! :)))
kafeto
Потребител

Мнениеот alexander_tonev » 17 Окт 2004, 10:10

Много си прозрачен, приятелю, беше ми ясно какво ще напишеш. Въобще не мога да се обидя от хора като теб, вече съм им се нагледал в правните факултети. Такъв тип хора имат болезнена необходимост да привличат вниманието към себе си - защо ли - защото... са комплексари, както казваш ти.
alexander_tonev

Мнениеот Гери » 17 Окт 2004, 10:26

Ами смятам, че това е само възможната комбинация юрист-юрист, от опит го казвам. Никой друг няма да прояви разбиране, защо постоянно пътуваш, защо се срещаш с различни хора и понякога ти се налага да закъсняваш. Защо си правиш среща с клиент в 20:00 ч. след това даже и т.н.
Като сте двама с еднакви професии, на един огън се пържите и има по-голямо разбирателство.
Гери

Мнениеот kafeto » 17 Окт 2004, 11:21

Ееееееее, стига бе, Сашини!!! Често влизам в словестни колизии, но този път само се майтапех!!! Нямаш чувство за хумор!!! :)))
kafeto
Потребител

Мнениеот alexander_tonev » 17 Окт 2004, 13:40

Извинявай, Ники! Въобще не исках да те засегна, нещо се бях ядосал с едни хора, на които се опитвам да помогна, а пък после аз съм им виновен... И затова, както правилно отбелязваш, чувството ми за хумор го беше "отнямало":)) Иначе, наистина ти пожелавам да намериш сродна душа - а по-често това може да се случи ако сте от една професия. Но, най-вече, зависи какво търсиш - стабилна връзка или чувствено и емоционално преживяване (кроткотрайно). Според мен, във всяка професия си има готини хора, така че - смело напред! А дамите-юристи понякога са с много пламенен нрав, което сигурно ще ти хареса:)))
Поздрави,
Сашо
alexander_tonev

Мнениеот kafeto » 17 Окт 2004, 14:50

1. Не си ме засегнал бе, Саше, не се тревожи! :)))

2. Краткотрайните и пламенни романси вече май ми омръзнаха! Мисля, че е крайно време за нещо стабилно и спокойно, за да мога да си гледам и другите неща! :)

3. Желая ти успехи както в професионалния, така и в личния живот! :)))
kafeto
Потребител

Мнениеот alexander_tonev » 17 Окт 2004, 15:09

1. Радвам се, че е така -не съм го и целял;

2. Добре е да има малко спокойствие в живота;

3. Мерси и на теб;

4. Хубаво е, че си толкова подреден в мислите си:))

5. Ще се радвам някой ден да се запознаем.

Поздрави,
Сашо
alexander_tonev

Назад към Общи дискусии