Здравейте,
Не знам как точно да формулирам заглавието затова така го определих.
Срещу вуйчо ми течеше изпълнително производство и му беше наложена възбрана върху единствено жилище и публична продан на временна постройка-цех.
Кредиторите имат договор за наем и анекс към него за една година от 01.11.2012г
Вуйчо ми прекратява да плаща наема и не подписва анекс за 2014 г.
Сумата която дължи за 2013 е 3200 лв.
Същата е сумата и за 2014 г. или общо го осъждат да заплати без разноски по делото и такси на 7200 лв.
Правя забележка, че той не е подписал нов анекс, а анексите са година за година, но продължава да ползва цеха.
Въпросът ми е възможно ли е да прикрепят останалата сума от 3200 лв. за 2014 г. към делото за предната сума от 2013 г. при положение, че той не е подписал анекс за 2014 г. но е ползвал помещението ?
- Дата и час: 22 Ное 2024, 11:09 • Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]
Изпълнително производство при изтекъл срок на договор
|
|
2 мнения
• Страница 1 от 1
Re: Изпълнително производство при изтекъл срок на договор
kutsaroff написа:...или общо го осъждат да заплати без разноски по делото и такси на 7200 лв.
Е, хубава работа- точило се съдебно производство, а вие сега питате. Понякога се чудя дали просто не си задоволявате любопитството, за да може на маса да коментирате.
7200 е осъден за 2012 и 2013г.? или как, `щото обстоятебствата са ви неверни - 2014 не е изтекла и няма как да го осъдят за период напред.
Това, че не е подписал анекс за 2014г. не го топли- да си чете първоначалния договор, респективно анексите към него. Сумата за 2014г. може да бъде и по-голяма от 3200 ( въпрос на експертиза, ако не са уговорили дължима наемна цена), но предполагам без да хвърлям боб, че някъде в основния договор, или последващи анекси е договорено автоматично удължаване.
kutsaroff написа:Въпросът ми е възможно ли е да прикрепят останалата сума от 3200 лв. за 2014 г. към делото за предната сума от 2013 г. при положение, че той не е подписал анекс за 2014 г. но е ползвал помещението ?
Възможно е, стига да се снабдят с изпълнителен лист за наемната цена за 2014г.
"Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки.”
- bird_of_paradise
- Активен потребител
2 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Изпълнително и обезпечително производство
|
|