начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Проблем с продажба на земеделска земя

Казуси за недвижими имоти

Проблем с продажба на земеделска земя

Мнениеот dryn4o » 07 Мар 2015, 15:38

Здравейте! Ще съм възможно най-кратък.Баба ми е наследила земи.Има и други наследници.Решили са да продадът земите.Двама от наследниците са в чужбина и не могат да дойдат на сделката.Стигна се до сделка,но нотариуса отказа сделката защото наследниците не присъстват.Поискаха писмена декларация от тези наследници за да направят сделката иначе отново ще откажат.Не знам дали е от значение,но единият наследник има дял около 5 дк. другия около 2 дк.от общо 45 дк. Какво можем да направим в случая за да продадем нашите дялове и може ли без присъствието на хората,които са в чужбина? Благодаря!
dryn4o
Младши потребител

Re: Проблем с продажба на земеделска земя

Мнениеот thebeast » 07 Мар 2015, 15:59

Не може без тях или без техен пълномощник. Изпратете им по електронната поща готови пълномощни, които те да разпечатат и да отидат да подпишат в българското консулство за съответната държава, и същите с удостоверени подписи и съдържание да Ви изпратят по пощата. Трудно ще се навие купувач да става съсобственик с лица с неизвестно поведение за в бъдеще
thebeast
Потребител

Мнениеот dryn4o » 07 Мар 2015, 16:14

Точно това стресна и купувача. Единият наследник го знаем къде е.Имат му скайп и могат да говорят с него и евентуално да се разберат,но за другия нямаме връзка..Само знаем,че е в Израел.Сделката може да не се осъществи заради човек,който наследява нищожен дял........
dryn4o
Младши потребител

Мнениеот thebeast » 07 Мар 2015, 20:11

Все някой ще му знае комуникациите. Ако трябва ще питате МОСАД :mrgreen:
thebeast
Потребител

Назад към Имотни казуси