начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Проект на Наредба- "право" само РЕДОВНА ФОРМА на обучение

Дискусии и предложения по проекти за закони

Re: Проект на Наредба- "право" само РЕДОВНА ФОРМА на обучени

Мнениеот svettoslav » 01 Ное 2016, 23:54

teogeo написа:
Кой пуска с двойки?
Говоря общо. Ако има някой ВУЗ, който се компрометира, това е друг въпрос.
Нещо, което доста ме съмнява. Частни случаи много, но каква е тая специалност "анестезиология " ?
Това е след като завършиш, приятел.
Няма подобни филми при кандидат -студентите по медицина, фармация и дентална медицина, сходно с тези по право.
Там с тройка не се влиза.
Тук критерия за влизане е много висок. На запад е обратното -по - ниска летва за прием по медицина, но голяма част отпадат поради изключително....

http://m.standartnews.com/balgariya-obrazovanie/meditsi_uchat_i_bez_izpit-259154.html

http://health.bg/19495/ot-pechata-priemat-s-trojki-lekari-v-plovdiv

Нищо смущаващо не виждам.
Напротив. Това само потвърждава казаното от мен и обществено известното и неприемливо за правното образование.
Тия работи,както се вижда, касаят специализация, което не знам какво общо има с кандидат -студентски изпити и ежегодното от 25 г насам приемане на по стотици с тройки и стотици с четворки не само от кандидат студентски изпити, ами тройки и от дипломата(за кандидат юристи иде реч ).
Що се отнася до втория линк, то ако случайно си го чел, информацията, ако е вярна, само доказва колко сложни са кандидатските изпити за медици.
Причината за тези тройки (при това -не масово и само ПРИ МОМЧЕТАТА ),е именно много трудния приемен изпит! А не нещо друго.
Ясно се казва какъв е балът (общия ).Изключително висок -26 нагоре. А момичетата с две петици не могат да влязат.
В няколко юридически факултета могат да влязат и две магарета от поляната, ако имат диплома за средно. С бал 15.

Нерде Ямбул, нерде Стамбул! ?!
svettoslav
Активен потребител

Мнениеот novae1 » 22 Ное 2016, 17:06

Светославчо,
Че съм пропуснал Хитлер не е чак толков :lol: а за оплакване, ама виж, че пропуснах да споделя нещо за менопаузата на жена ти. :oops:
novae1
Младши потребител

Мнениеот svettoslav » 23 Ное 2016, 02:28

novae1 написа:Светославчо,
Че съм пропуснал Хитлер не е чак толков :lol: а за оплакване, ама виж, че пропуснах да споделя нещо за менопаузата на жена ти. :oops:

Искаш да кажеш на леля ти :lol:
Ако не е над 70, ще се включа и аз в оргията.
svettoslav
Активен потребител

Предишна

Назад към Обсъждане на законопроекти