начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?

Мнениеот lara » 14 Юли 2004, 00:46

Моля ви за малко въдух в този форум.....Дали е възможно да прочета нишка, в която изявеното присъствие на някоя си ДОНКА да не е взело превес като американците над целият свят...
Извинявай, ДОНКЕ, ама наистина ми идваш в повечко...Сопри се, малко....
Питах, ама пак ще питам-безработна ли си, че имаш толкова свободно време за губене по форумите????
С една дума: К`ВО РАБОТИШ, ДОНКЕ?
lara
Младши потребител

Re: НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?

Мнениеот ..... » 14 Юли 2004, 01:06

Какво лошо има ,че Донна пише често във форума?Почти винаги съветите и са в правилна насока.Ако имаш претенции за добър юрист с удоволствие ще четем и твоите аргументи по различните казуси!Спора ражда истината.
.....

Мнениеот lara » 14 Юли 2004, 01:17

Многотчоие или Неизвестний, мненията са хубаво нещо, но когато зад тях стои ЛИЧНОСТ, а не шест нищо и никакви точки....
lara
Младши потребител

Мнениеот донна2 » 14 Юли 2004, 06:21

ДА ЗАВИСТ ЗАВИСТ ЖАЛКА СИ
донна2

Мнениеот донна2 » 14 Юли 2004, 06:29

Между другото като си решила да се правиш на интересна , много добре знаеш коя съм виждам че с бгюрист се познавате добре ,Желю ти е казал коя съм ,само дето тоя ваш начин на действие е отвратителен ,веднъж го казах и пак ще го кажа това е форум ,а не място за лов на клиенти и избиване на комплекси

а на теби ще ти кажа следното за мен не е проблем да отговоря на поставените въпроси по тоя начин се усъвершенствам ,а отговора ми струва като време 2-3 мит.
донна2

Мнениеот bgjurist » 14 Юли 2004, 07:57

Момичета, я стига сте се карали, ами да седнем да го обсъдим на масата >-I
bgjurist
Потребител

Мнениеот ipon » 14 Юли 2004, 09:47

Конфуций : не се режат езиците,които хортуват,а се режат ушите дето слушат!
девиза на умния: убий врага с безразличие!
ipon
Потребител

Мнениеот Второкурсник » 14 Юли 2004, 09:59

напълно съм съгласен с теб - това е начин човек да си понапрегне мозъка и да развива знанията и уменията си. така че участието във форума се от плаща.донна2 написа:
Второкурсник

Мнениеот Румен » 14 Юли 2004, 10:19

Едва ли е възможно да се даде сериозен юридически отговор за 2-3 минути.
Който дава такива отговори е най-малкото повърхностен.
Румен

Мнениеот Иван » 14 Юли 2004, 11:06

Как ми се иска, откакто работя тази професия, юристите да са по сплотени,за да не се прецакват взаимно и да не са прецакани и от клиентите! НО КОЛКО СЪМ СИГУРЕН, че това никога няма да стане!!!!!!!

Такива сме си пре..би другарче! (извинете за вулгарността ми) :-)

Е, оставям ви да се заяждате и да си изкарвате нервите един на друг.
Иван

Мнениеот didide » 14 Юли 2004, 11:24

Имаше една поговорка за гърнето и мерудията. Обаче лошо няма- нали за това е форум. Важното е да не се прекрачва добрия тон!:)
didide

Мнениеот margarita_ » 14 Юли 2004, 11:25

Извинявай Лара ли си Крала ли си? Обаче не виждам с какво ти пречи някой който си изказва мнението или съвета, защото се е сблъсквал с това.Като си толкова умна дай твое мнение, съвет, опровергай този с който не си съгласна, а не само да плюеш
margarita_

Мнениеот abettor_ » 14 Юли 2004, 17:29

Не закачай Донка. Тя се учи докато пише. В ученето е ключът към успеха :)))
abettor_

Мнениеот ...... » 14 Юли 2004, 18:25

Многоточие /....../ или Lara? Познай зад кой от символите стои личност?Аз не познавам личност с такова име,а след прочитането на написаното под него вече съм сигурен ,че под това име могат да се прочетат само глупости и простотии.Всъщност си интересен екземпляр що се отнася до изследванията за границите на човешката злоба и уменията да се водят дискусии между професионалисти.Давай, продължавай -и отрицателният пример е пример!
......

Мнениеот Гери » 14 Юли 2004, 22:38

Колега,
Ако сте... не искам да се превръщам в нечий защитник, но ако познавахте Лара щяхте да знаете колко чудесен юрист е, професионалист и винаги е подхождала с колегиално отношение. В живота е чудесна дама, с чувство за хумор и смея да твърдя е от малкото хора в които никога не съм забелязвала да има някаква злоба!
Гери

Мнениеот lara » 14 Юли 2004, 23:58

Да се върнем навъпроса: КАКВО РАБОТИШ, ДОНКЕ И КЪДЕ????
Хайде, представи се, давай! Няма лошо да знам откъде ти идва толкова много свободно време в излишък да графоманстваш....И КОЙ, дявол го взел, ти го плаща...Не че ми пука, но...нали сме професионалисти.....
Клиенти, казваш??? Не си спомням да съм си набирала оттук клиенти....Доста е унизително.....и непрофесионално.....Както и даването на съвети на кило.....Без значение от конкретният казус и спецификата на проблема...
Извинявай, ако съм нагла, но питам за пореден път: КАКВО И КЪДЕ работиш?
"Пенкилер" юрист ли си? Коя е ТВОЯТА сфера на дейност?
"Юрист"-какво?!? "Консулт" (?!)-къде?!? Всъщност,работното ти време минава в този форум ли? Не бе, не съм любопитна, но "компетентното" ти мнение е по всяка втора тема...та питам....В коя сфера най-те бива?
Нека не звучи като заяждане, но от доста време ме дразни неадекватността ти-та това е....
А иначе-пиши си, пиши....И аз щях да го правя, но клиентите не плащат за празнодумство по форуми , а за конкретно свършена работа....И то-ДОБРЕ свършена работа...
Пак се подписвам-вес едно дали някой ще ме псуе или не
ИСКРА ОНЦОВА-адвокат
lara
Младши потребител

Мнениеот ...... » 15 Юли 2004, 00:32

Към защитника на Лара
Чудесните дами не си позволяват подобен език.
Професионализма и няма как да го разберем от участията и до тук.
Била с чувство за хумор ,но явно демонстрира лошо настроение или неудовлетвореност.
Надявам се да греша /но е малко вероятно/,очаквам опровержение!/разбирай доказване/
И нещо лично .Какви са корените на фамилното и име ?/ако е възможно разбира се/
......

Мнениеот lara » 15 Юли 2004, 00:53

???No comment at all !!!!
lara
Младши потребител

Мнениеот MONTESKIO! » 15 Юли 2004, 01:10

Изглежда колежката Донна, е трън в очите Ви, поради факта, че познанията и са малко в повече от вашите празни словоизлияния, лишени от всякаква правна мисъл и идея.
MONTESKIO!

Следваща

Назад към Общи дискусии