начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: НЯКОЙ ЧУЛ ЛИ Е ЗА ДОНКА?

Мнениеот Гери » 15 Юли 2004, 07:00

Ако се запознаеш с колегата, няма да имаш нужда от други доказателства!
Гери

Мнениеот Pich » 15 Юли 2004, 10:12

Мдаааааааа. Този който нещо твърди, то трябва да го докаже. Не разбира се в смисъла, когато сме в съдебната зала. Ето например като се говори, че някой дрънкал глупости, би следвало да каже защо са глупости. Няма смисъл от дълги съобщения с обидни думи и т.н. Казваш следното:
Еди коя си ти дрънкаш глупости, защото това не е така, онова е регламентирано там и там по друг начин, тези норми са неприложими в този случай защото......................и т.н. и т.н. и т.н. Това за мен е аргументирана нападка.
С две думи има хора които знаят и по тази причина няма лошо да дават правилна консултация в рамките на минути. Да, има такива хора и лично аз познавам няколко!
Pich

Мнениеот Бонев » 15 Юли 2004, 10:54

Аз мисля, че прави чест на юристи като Донна2 или Донна 1 /не знам там колко спсевдоними използва/ да дава мнение по разни въпроси. Не за друго, а защото както някои намекнаха била от северна провинция и то юрисконсулт. Може някъде и да бърка във форумите, може някъде практиката да е противоречива /което е сигурно/, но не знам дали много от хората са наясно какво е да си юрисконуслт в нискобюджетна община на малък провинциялен град. Въпреки това мисля, че такива хора най-малкото следва да ги заяждаме.
Апропо всички знаем какви са тези нотариални и тем подобни конкурси в системата.
Бонев

Мнениеот ipon » 15 Юли 2004, 13:52

древните гърци казват: не сочи никого с пръст,защото останалите пръсти сочат към тебе.
ipon
Потребител

Мнениеот olin » 26 Юли 2004, 19:28

Конкуренцията не е въвфорума убеден съм в това , споделям мнението за пенкилера , но мога да кажа че понякогата Донка има знания които демонстрира друг е въпроса как ги прилага нито я познавам , но поне се насочва в някаква посока.
olin

Мнениеот 2222 » 26 Юли 2004, 19:43

Lara ,Lara,

istinata e edna - tolkova mnogo zavijda6 i zlobee6 srestu Donna, che ne moje6 da ovladee6 zlobata si.

Edno nesto e iasno v sluchaia - taia zloba niama ot kakvo drugo da e osven ot kompeksarstvo za lipsa na profesionalizam...
2222

Мнениеот miss pravo » 27 Юли 2004, 00:52

kolegi, ne znam za vas, ama IPON nai me kefi!!! vinagi s originalni misli s filosofska nasohenost!!!
miss pravo

Мнениеот !!! » 27 Юли 2004, 17:18

Я отидете и вижте какво е отговорила Донка в раздела "Имотни казуси" по темата на Морска, във връзка с правилата за наследяване и тогава я защитавайте.
!!!

Мнениеот gerasim » 27 Юли 2004, 17:20

eee,ostavete jenata na mira, be!
gerasim

Мнениеот Бонев » 27 Юли 2004, 17:21

И аз ги четох. Донка казва че на някоя жена ако и починела бабата, то тази жена ще наследи баба си заедно със съпруга. Говорим за съпруга на жената, а не на бабата:-)))))))))))))))))))
Бонев

Мнениеот донна2 » 27 Юли 2004, 17:33

давайте нещастници ,нищо не става от вас милички до там стигнахте че да изопачавате думите ми ,това говори за безсилие да не говорим за друго , с две думи никакви юристи не сте между другото продължавайте
донна2

Мнениеот gerasim » 27 Юли 2004, 17:34

bravo, donna§ SAMO TAKA!
gerasim

Мнениеот донна2 » 27 Юли 2004, 17:35

А между другото на цялата клика от нещастници ще кажа следното нямам никакво намерение да се отказвам да пиша ,нямам никакво намерение да лансирам идеята и простотията на някои "другари " да превърнат форума във място за търсене на клиенти тъй като явно в канторите им никой не ги посещава
донна2

Мнениеот Боровинко » 27 Юли 2004, 17:48

И нямаш никакво, ама никакво намерение да се научиш да слагаш препинателни знаци!
Комплексирана гъска! :)))))))
Боровинко

Мнениеот Мира СМ » 27 Юли 2004, 18:21

Много сте злобни. Преди около 10 месеца ме нападнаха и мен тук по подобен начин - по цял ден съм пишела във форума, кой ми плащал интернета, явно съм безработна, щом все пиша, и прочее простотии. Мислех, че форумът е отворен за всеки. Давайте поне по същество, на въпросите, а не в стил "защо биете негрите". Не съм приятелка на Донна2, нито съм и враг; нито и се възхищавам, нито я презирам. Тя е колежка като всички нас, която използва форума по предназначение и която поне аз не съм забелязала да ви е нападала. Не искам да обидя никого, но меко казано, не сте прави. Имаше един виц: "не си прав, и майка ти не е права, и леля ти..."; аз дотам няма да стигам. ;-)
Да не забравя да кажа, че и аз съм от някаква провинция, само че южна.
Мира СМ

Мнениеот gega » 27 Юли 2004, 18:30

О, знаем, знаем, от Пловдив! Добре дошла отново!
gega

Мнениеот veritas » 28 Юли 2004, 08:19

Колеги,превръщате форума в говорилня.
Пак ще припомня приказката-"Първо виж гредата в собственото си око и тогава гледай сламката в очите на другия".
И понеже всички имаме претенции,че сме юристи,ще припомня думи на древнитеІ-"Изискванията на правото са тия:живей честно,не обиждай другите,въздай всекиму заслуженото".
veritas
Младши потребител

Мнениеот Радослава » 28 Юли 2004, 08:42

Абе вие нямате ли си работе,че с няква Донка да се занимавате???
Радослава

Мнениеот Захариев » 28 Юли 2004, 09:23

Това с нещастниците е доста смешно. Не сме били никакви юристи. Дори да приемем факта Донна да знае материята, то така неясно се е изказала, че аз ако съм клиент ще съм си дал парите залудо.
Захариев

Предишна

Назад към Общи дискусии