начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

ХАЙДЕ НА МОРЕ !!!

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот студентка » 05 Авг 2005, 16:41

Студентките май станахме две :) Конкуренцията навсякъде е жестока :lol:
студентка

Взаимопомощ

Мнениеот Ant » 08 Авг 2005, 01:44

Е, те това е, те - форум за взаимопомощ!
:)

А, ако на някоя позасукана студентка или колежка и се минава през Варна, може да се окаже,че не е зле, да поспрем писалките!

Хайде, че ще завали от много мъдруване!

:)
Ant

Мнениеот Колебаещ се » 08 Авг 2005, 16:26

:?: Предстои ми път към морето, ама като гледам времето, май пак няма да се отлепим от масите.
Нищо де, край морето и Бургаското пиво не е лошо, ама ни излиза лошо име на гилдията :wink:
Колебаещ се

Мнениеот гений75 » 09 Авг 2005, 09:26

Аз не пия Бургаско, много е гадно. С извинение към бургазлийки!!!!!!!!
Чехкинчетата по ме кефят! САМО СТАРОПРАМЕН!!!!!!!!!!!!!!!!ХА-ХА.
гений75

Мнениеот сладурана » 09 Авг 2005, 09:52

Може ли да се сравняват чехкинчетата с БЪЛГАРКИТЕ???????? Гений 75 най-хубавата жена е българката......тя притежава комплекс от качества , за които чужденките могат само да си мечтаят........пробвай и ще се увериш сам:)
сладурана

Мнениеот гений 75 » 09 Авг 2005, 10:00

Знайш ли що понякога по ми харесват - щот не им разбираш езика и все ти е тая кво говорят. Понякога българките могат да бъдат страшно досадни с вечните им оплаквания и ходене през 5 минути до тоалета!
гений 75

Мнениеот сладурана » 09 Авг 2005, 10:33

хахаха, просто на такива попадаш.....качествените българки са много, трябва само да се огледаш около себе си... :wink:
сладурана

Мнениеот гений75 » 09 Авг 2005, 11:40

:roll:
гений75

Мнениеот kalia » 09 Авг 2005, 13:52

аз пък ще взема да се засегна от изказването за бургазлийки. Много са /сме/ си готини....
kalia

Мнениеот гений 75 » 09 Авг 2005, 13:55

Ама бирата е гадна, бе кукло!
гений 75

Мнениеот гений75 » 10 Авг 2005, 13:04

Тъй е!
гений75

Мнениеот long hands » 17 Авг 2005, 13:24

:mrgreen:
long hands

Предишна

Назад към Общи дискусии