начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

:?

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Мнениеот milqna » 31 Май 2007, 22:12

Последна промяна milqna на 01 Юни 2007, 12:44, променена общо 1 път
milqna
Младши потребител

Мнениеот fixxxer » 01 Юни 2007, 11:23

Това обучение по Право във ВТУ е абсолютно незаконно!
Като прочетох обявата в линка, който сте дали, направо лошо ми стана - може ли вече до такава пък степен да се гаврят с юридическото образование в българия и относно това как се придобива то???
Това, което правят ВТУ е срамно и позорно! Лепят позорно петно и върху завършилите там Правот с подобни "конкурсчета"! :?
fixxxer
Потребител

Мнениеот Гост » 05 Юни 2007, 13:56

Za kakvo e stavalo na vypros,kolega fixer
Гост

Мнениеот mushushu » 08 Юни 2007, 14:51

За какво става въпрос...?

Нека някой добросъвестен да сподели!!! :roll:

Това обучение по Право във ВТУ е абсолютно незаконно!

Как така, ами тия дето учат там, какво да правят...
mushushu
Младши потребител

Мнениеот mushushu » 08 Юни 2007, 14:56

Защо така стана!!!!

fixxxer кажи!!!
mushushu
Младши потребител

Мнениеот milqna » 13 Юни 2007, 18:55

Така се получи, защото исках да получа информация ,а не да чета нападки. Информация мога да получа и от другаде и за това не исках да превърна темата в място за обеснения кой университет или обучение е по-нелегално. При положение, че съм държала почти половината изпити които се държат за право в ВТУ, защо трябва да кандидатсвам отново и да уча още 6 години. На мен ми се стува нормално да бъдат признати, при пположение , че са със същия хорариум и при преподаватели в СУ, ВТУ и ЮЗ.
milqna
Младши потребител

Мнениеот vapros4e » 14 Юни 2007, 13:27

напълно те подкрапям и смятам че хора, които не разбират за какво става въпрос е по-добре да не изказват мнение, което нито е компетентно, нито уместно. Аз знам за кое точно обучение става въпрос , но при положение че виждам какво ще стане е по- добре да не търсиш съвети относно този въпрос тук :? Освен това смятам че щом съществува като алтернатива не са тези хората които могат да дават определение кое точно образование е легално и кое не е! За това си има съответните институции...Въпросът е обаче че не е правилно,хора които молят за съвет във форума да бъдат нападани по този начин, при положение че се смята , че тук хората са образовани и поне малко възпитани!!!!!
vapros4e
Младши потребител

Назад към Общи дискусии