начало

Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров Столичните адвокати призоваха ВСС да провери поведението на прокурори по случая със съдия Мирослав Петров

Street Racing

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Street Racing

Мнениеот LKW » 10 Яну 2005, 15:39

Уважаеми девойки и младежи, бих искал да ви попитам дали някой от вас знае какво гузи участниците в уличните гонки и техните фенове, които само гледат? Подсъдимо ли е, при условие, че никой не залага? Хората за отишли да правят шоу и аналогично да го гледат.
Много бих се радвал ако някой от вас ми сподели полицията може ли да направи нещо срещу ентусиазираните шофьори и тяхната публика публика
LKW

Re: Street Racing

Мнениеот 442 » 10 Яну 2005, 15:56

Ами, ако не Ви обвинят в нарушаване на Закона за движение по пътищата, то ще Ви обвинят в хулиганство. В най-добрия случай може да останете без книжка, а в най-лошия да полежите в затвора година-две. Това е, ако сте в ролята на шофьор. А като зрител не Ви застрашава нищо. Освен пътно-транпортно произшествие, разбира се!!!
442

Мнениеот bom » 11 Яну 2005, 02:25

Абе повечето в гонките са селяни с комплекси това е ясно
bom

Мнениеот LKW » 11 Яну 2005, 12:45

Не е вярно! Гонят се децата на богаташите които им осигуряват бърза кола и каране без задръжки. Селяните карат москвичи и лади. А аз гонка с москвич не съм видял и не съм чул.
LKW

Назад към Общи дискусии