начало

Емилия Русинова става временен шеф на СГП, Даниела Попова поема апелативната прокуратура Емилия Русинова става временен шеф на СГП, Даниела Попова поема апелативната прокуратура

Призовавам hidden за видео конф. пред Lex.bg за менителницат

Виртуална приемна - кажете това, което мислите, за това, което искате!
Правила на форума
Темите в този раздел на форума могат да бъдат само на български език, изписани на кирилица. Теми и мнения по тях, изписани на латиница, ще бъдат изтривани.
Темите ще съдържат до 50 страници. Мненията над този брой ще бъдат премествани в друга тема-продължение, със същото заглавие, като последното мнение от старата тема ще съдържа линк към новата, а първото мнение от новата - линк към старата.

Re: Призовавам hidden за видео конф. пред Lex.bg за менителн

Мнениеот chadel » 31 Юли 2011, 22:45

Николов, скрий се някъде бе смешник! :lol: :lol: Не хранете трола! :lol:
chadel
Потребител

Мнениеот hidden » 01 Авг 2011, 23:53

Очаквам картинки и от Еклогата, за по-достоверно :)
Това е просто форум. Приемете горенаписаното като лично мнение, което не обвързва никого.
Аватар
hidden
Активен потребител

Мнениеот Ivailo5rov » 03 Авг 2011, 13:54

Леле, колко много теория! И биене в гърдите като Кинг-конг. Знанието и моженето нямат нищо общо с изнасянето на лекции и воденето на теоретични диспути. Влез в съда и внуши на състава, че си по-прав и в крайна сметка създай впечатлението: Тоя обикновено е прав! Ела ми в залата, не в НДК или разни други конферентни зали.
Ама какво да говорим, като съм бил готов да ти подам ръка за каквото и да било, а от теб очаквах да ми покажеш как по-лесно да стигна до университета в Благоевград и ти се покри. Детски работи.
Учението и дипломата не са основата за навлизане в практиката, а просто задължителна предпоставка. Нещо като научаване хода на пешките. Истинското знание и можене идва само с практиката. Посочи ми най-великия си преподавател и го дай да заемем противоположни банки в съда. Там е истината - срещу съдебния състав очи в очи.
Ivailo5rov
Активен потребител

Мнениеот advokat__nikolov » 16 Авг 2011, 09:19

Ivailo5rov написа:Леле, колко много теория! И биене в гърдите като Кинг-конг. Знанието и моженето нямат нищо общо с изнасянето на лекции и воденето на теоретични диспути. Влез в съда и внуши на състава, че си по-прав и в крайна сметка създай впечатлението: Тоя обикновено е прав! Ела ми в залата, не в НДК или разни други конферентни зали.
Ама какво да говорим, като съм бил готов да ти подам ръка за каквото и да било, а от теб очаквах да ми покажеш как по-лесно да стигна до университета в Благоевград и ти се покри. Детски работи.
Учението и дипломата не са основата за навлизане в практиката, а просто задължителна предпоставка. Нещо като научаване хода на пешките. Истинското знание и можене идва само с практиката. Посочи ми най-великия си преподавател и го дай да заемем противоположни банки в съда. Там е истината - срещу съдебния състав очи в очи.

Господин Петров, бях командирован същия ден от Глобул в Кюстендил. Работата ми е Тренер, т.е. обучавам служителите как да продават повече. И бях ангажиран за целия Регион на страната. И все пак не ми благодарихте, че си направих труда да ходя до Ректора да го занимвам с вашите проблеми. И не ме поучавайте какво трябва, имам още много време до диплома, а дотогава ще се пръсна от четене.
advokat__nikolov

Мнениеот chadel » 16 Авг 2011, 10:15

Аве Николов, като си толкоз сербез и ербап, вместо да работиш за Глобул или където там работеше, що се не хванеш в някоя кантора да понаучиш туй онуй, че от много четене си взел да изкукуригваш?
chadel
Потребител

Мнениеот REVOLUTION » 16 Авг 2011, 10:23

Аз пък искам лекция.Николов направи на живо една лекция по лекса , според мен ще е много полезна! :D
REVOLUTION
Активен потребител

Мнениеот teogeo » 16 Авг 2011, 23:03

Като гледам хъса на адвукатъ Николовъ, та се сетих за един разказ на Чудомир:

http://www.slovo.bg/showwork.php3?AuID=6&WorkID=11326&Level=1
Аватар
teogeo
Активен потребител

Предишна

Назад към Общи дискусии